Op Ons Bord podcast

Op Ons Bord

Op Ons Bord

Biologisch, plantaardig, lokaal, vegetarisch: de termen vliegen je om de oren. We willen allemaal zo ‘goed’ mogelijk te eten. Maar wat dat is dat dan, goed eten? In ‘Op ons bord’ gaat Justin Verkijk langs bij boeren, telers, producenten en experts om er achter te komen waar ons eten vandaan komt en wat we in de toekomst op ons bord kunnen verwachten.

  • Podcast gepubliceerd op: 11/19/2019 4:44:34 PM
  • Maker: Thamar Herbschleb
  • Taal: nl
  • Laatste RSS update: 5/19/2024 9:45:00 AM
  • Datum eerste aflevering: 3/24/2019 6:11:27 PM
  • Datum laatste aflevering: 12/3/2019 3:53:00 PM

7 Afleveringen

  • 40:32

    In deze laatste aflevering van Op Ons Bord blikt Justin kort terug op een seizoen vol nieuwe inzichten en kijkt hij met twee wetenschappers nog één keer naar het totale plaatje. Want wat kunnen we zelf doen, wat kan de supermarkt doen en we ...

  • 29:03

    Justin duikt dieper in alle vleesopvolgende ontwikkelingen van nu en de toekomst. Hij spreekt Bert (manager van het vegaschap van Albert Heijn) bij Vega Fit over de ontwikkelingen in het almaar groter wordende vegaschap en neemt een kijkje ...

  • 28:01

    Om beter te begrijpen waarom plantaardiger eten zo belangrijk is en hoe ons bord er dan uit gaat zien, spreekt Justin met Jeroen van de Green Protein Alliance en vegan journalist/ondernemer Cilla van Plantastic. ...

  • 29:12

    In deze eerste aflevering start Justin zijn zoektocht bij bio-boer Gerjan om te leren wat biologisch precies inhoudt en of dit de toekomst is. ...

  • 01:00

    Biologisch, plantaardig, lokaal, vegetarisch: de termen vliegen je om de oren. We willen allemaal zo ‘goed’ mogelijk te eten. Maar wat dat is dat dan, goed eten? In ‘Op ons bord’ gaat Justin Verkijk langs bij boeren, telers, producenten en ...

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

00:00