Qmusic

Informatie: Freeminded FM radio

Freeminded FM online luisteren

Freeminded FM brengt je de beste non stop dance muziek. De hele dag mixen van bekende en opkomende dj’s. Een platform voor nieuw talent in de muziek scene, meer dan 100 dj’s helpen ons wekelijkse schema te vullen.

Het idee van Freeminded FM begon toen we aan het nadenken waren over ons ideaal radiostation, bijna geen gepraat en de beste house muziek de hele dag . Dus we begonnen met het maken van mixen en zochten naar meer DJ's die hun muziek gespeeld wilden krijgen op Freeminded FM. Het bieden van een platform aan nieuw talent is erg belangrijk voor ons . Om deze reden kunt u altijd zien wie er speelt op Freeminded FM, check hun DJ profiel en social media. De DJ's op Freeminded FM hebben allemaal hetzelfde doel : de liefde en passie voor hun muziek en het delen van muziek .

Onze muziek genres bestaan voornamelijk uit electro house mixen aangevuld met house, trance , hardstyle en deep en techhouse mixen. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze wekelijkse muziek schema er worden veel shows toegevoegd en er zijn geregeld live shows , dus blijf vooral luisteren naar je favoriete Dance zender Freeminded FM.

Geen geluid?