Satellite Gourmet podcast

Satellite Gourmet

Satellite Gourmet

Satellite Gourmet.Podcast om te informeren en te inspireren.Mijn gasten? Allerlei gastronomen, over hun passie voor horeca en gastronomie in de breedste zin van het woord: de kunst van het koken, de carrière en het ondernemerschap, de horeca, de cultuur van voedsel en dranken en het belang van gastvrijheid. Ondertussen is Satellite Gourmet toe aan het 3de seizoen én met een nominatie op zak voor best host - Belgian Podcast Awards 2021.

  • Podcast gepubliceerd op: 3/29/2022 11:07:51 AM
  • Maker: Sabine Goethals
  • Taal: nl-be
  • Laatste RSS update: 3/28/2024 4:20:00 AM
  • Datum eerste aflevering: 4/14/2021 6:00:00 PM
  • Datum laatste aflevering: 2/27/2024 7:00:00 AM

138 Afleveringen

  • 00:24:09

    26 februari 2024, opnieuw een hoogdag voor de gastronomie met de uitreiking van de sterren voor onze Belgische toprestaurants.  De Award Ceremony vond deze keer plaats in de Koning Elisabethzaal in Antwerpen. Stad Antwerpen was dan ook &ap ...

  • 01:12:39

    ?Send me back to Lima and I go directly to MERITO, the restaurant of JUAN LUIS MARTINEZ, a cuisine that combines the best culinary traditions from Venezuela and Peru. Chef Mártinez has carved a place for himself in the Latin American food ...

  • 00:21:31

    #81 Blend Elise_x_Mie  Spontaan ingegaan op deze uitnodiging, uit 'gastronomische nieuwsgierigheid'. ??Jullie zijn uitgenodigd voor een bijzondere eetbeleving: BLEND - Donderdagavond 7 december om 18u30 Locatie: Antwerpsesteenwe ...

  • 00:34:44

    #80 KRISTEL BALCAEN

    30-11-2023

    ?Kristel Balcaen is een Belgische wijnauteur, -docent en -consulent met verschillende titels op haar palmares. Ze is Sommelier-Conseil, won internationale prijzen voor haar topscores in het WSET Level 4 Diploma en werd in 2018 verkozen tot ...

  • 00:24:01

    #79 JO NELISSEN

    29-11-2023

    ?Chef Jo Nelissen is  traiteur en receptontwikkelaar, doet ook aan culinaire consultancy. Enkele jaren  (sinds 2017) coachte hij in opdracht van de Flanders Food Faculty culinair talent bij hun deelname aan nationale en internationale weds ...

  • 00:26:17

    #79 SARAH RENSON

    28-11-2023

    ?Sarah Renson bakt taarten op een traditionele manier, met net dat tikkeltje meer. Pâtissière worden was geen kinderdroom maar ze bakte als kind af en toe wel 's, maar Sarah at wel al altijd heel graag. Ze leerde het vak van pâtissièr ...

  • 00:26:17

    #78 SARAH RENSON

    28-11-2023

    ?Sarah Renson bakt taarten op een traditionele manier, met net dat tikkeltje meer. Pâtissière worden was geen kinderdroom maar ze bakte als kind af en toe wel 's, maar Sarah at wel al altijd heel graag. Ze leerde het vak van pâtissièr ...

  • 00:26:54

    #77 JAN KEGELS

    27-11-2023

    ? Jan Kegels is ondernemer  onder de noemer JEAN sur MER en brengt het allerbeste van de Noordzee naar je bord, stelt verschillende foodconcepten voor met duurzame vis als smaakmaker.  Maar Jan is in de eerste plaats ook een 'zeeman&a ...

  • 00:23:05

    ?Marie-Anne De Nil staat aan het roer van  Vleeswaren De Nil die al sinds 1898  Boulognes maakt op de oorspronkelijke oude wijze! Marie-Anne maakt deze 'sausikes' nog altijd zoals ze het van haar vader én grootvader geleerd heeft ...

  • 00:20:20

    ?Willy Deschildre, slager van beroep, is voorzitter van de sectorgroep Streekproduct.be en zet zich nog dagelijks in om de erkenning van die regionale, traditionele producten in ere te houden.  Karel Deschildre, zoon van Willy, steekt het ...

Volgende

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

00:00