Aflevering Aflevering 05 - Vergeving

Aflevering 05 - Vergeving
· Aflevering van de podcast: 3 uur 's nachts - podcast

In de laatste aflevering over de goede leugen zoeken Mirjam, Juliet en Corinne het verschil tussen balletjes opgooien en bedrog, een nieuwe naam voor de goede leugen en een manier om jezelf te vergeven voor een leugen. Hiervoor gaat Mirjam in gesprek met Peter Pannenkoek, praat Corinne met Floortje Scheepers en reist Juliet naar Amerika. Voor iedereen die zich heeft gemeld bij het leugenloket, dankjewel. Jullie leugens zijn ons niet ontgaan en hebben ons geholpen in deze zoektocht. We hebben besloten de bevindingen van het leugenloket privé te houden, maar één bevinding delen we wel: het aantal luisteraars was vele malen hoger dan het aantal ingestuurde leugentjes. Wellicht dat jullie na het luisteren van deze laatste aflevering wel durven. Drie uur 's nachts is geproduceerd door Stichting Watershed met steun van het Nederlands Letterenfonds en Stichting Cultuur Eindhoven. Wil je meer podcasts luisteren van Watershed? Ga naar www.stichtingwatershed.nl Makers- Juliet Gagnon, Corinne Heyrman, Mirjam van Dijk Muziek - Axel Lukkien Beeld - Joppe Rovers Met dank aan Dennis Gaens, Stan van Herpen en alle mensen die het gesprek met ons aandurfden te gaan over de goede leugen.

3 uur 's nachts - podcast

3 uur 's nachts - podcast

Gemaakt door: - Stichting Watershed - Juliet Gagnon, Corinne Heyrman, Mirjam van Dijk en muzikaal ondersteund door Axel Lukkien Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast 3 uur 's nachts - podcast heeft in totaal 1 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Aflevering 05 - Vergeving

3 uur 's nachts - podcast · 01-08-2021

00:00 01:12:30