Partners van online radio

Op deze pagina delen wij berichten van partners. Deze berichten gaan over varierende onderwerpen. Wil je zelf een partner artikel plaatsen neem dan contact met ons op.

De leukste radiozenders voor je avontuur in Amerika

Je hebt je ESTA geregeld, koffers gepakt en je bent nu klaar voor je roadtrip in de VS? Wij hebben de beste radiozenders op een rijtje gezet om zo de perfecte muziek te kunnen luisteren terwijl je op pad bent. Ongeacht of je van goede oude Amerikaanse blues, jazz of classic rock houdt, er is voor iedereen een geschikt radiostation zodat de roadtrip voor iedereen leuk is.

De 5 leukste tech-podcasts

Een stuk wandelen of een eind rijden met een podcast op de achtergrond: dat is het ultieme moment van ontspanning. Er bestaat voor iedere doelgroep wel een leuke podcast. En zo ook voor diegene die tech, internet en de laatste innovaties interessant vindt. Wij zetten hieronder de vijf leukste tech-podcasts voor je op een rij waar je wellicht wat inspiratie uit kunt halen.

Geniet van topmuziek in je nieuwe woning

Liefhebbers van muziek genieten daar ook graag van in hun huis. Als bezoeker van online-radio.nl ben jij vast en zeker zo iemand. Het afspelen van je favoriete liedjes zorgt voor sfeer, een goed humeur en gezelligheid.

Tijd voor een muzikaal personeelsfeest? Organiseer een zomers strand feest

Na een lange tijd van thuiswerken stromen de kantoren weer vol. En dat is mooi, want zo kan iedereen het oude vertrouwde gevoel weer terugkrijgen. En wat hoort er bij het oude vertrouwde gevoel? Inderdaad, een personeelsfeest. En met de zomer in opkomst is er niets beter dan een zomer strand thema feest. Lijkt dit je wat? Volg dan de volgende 3 stappen. Succes!

Tips voor het promoten van je radiozender

Heb je je eigen radiozender en ben je op zoek naar meer luisteraars? Dan is het belangrijk dat je aandacht schenkt aan de promotie van je radiozender. Maar hoe doe je dat? In dit artikel geven we een aantal handig tips waardoor je kunt zorgen voor meer naamsbekendheid.

Hoe kan je in de media gaan werken?

Als jij graag bezig bent met media en je staat voor een beroepskeuze, dan is in de media werken een van de leukste dingen die je kan gaan doen. De media wordt gedefinieerd door verschillende takken. Je kan bij de radio als presentator werken of juist achter de schermen de audio en frequenties regelen en onderhouden.

Waarom je een VPN nodig hebt in 2022

Sinds de start van de corona crisis in maart 2020 is het gebruik van een VPN, Virtual Private Network, exponentieel toegenomen. Met het massale thuiswerken, online vergaderingen en het streamen van muziek en radio is dat ook erg logisch. Maar waarom maken steeds meer mensen gebruik van een VPN en waarom heb je een VPN nodig in 2022?

Hoe en waarom op tijd de juiste zorgverzekeraar kiezen?

Ben je benieuwd hoe je de beste zorgverzekeraar kiest en waarom je dit op tijd moet doen? Wisselen van zorgverzekering kan ervoor zorgen dat je tot wel honderden euro’s goedkoper uit bent.

Wat zijn de beste Britse radiostations?

In ons land zijn er veel radiostations waar je naar kunt luisteren. Hier zijn zelfs alleen maar meer bij gekomen door online radio. Toch zijn er ook veel Nederlanders die liever niet afstemmen op de Nederlandse radio-dj’s.

Wat zijn de voordelen van radio luisteren tijdens het autorijden?

Een radio is een draagbaar apparaat waarmee je kunt reizen, in tegenstelling tot de televisie waar je beperkt bent als het gaat om reizen. Veel mensen daarbuiten luisteren graag naar radio's omdat ze de beste leringen bieden die hen in hun dagelijks leven helpen. Als je aan het rijden bent, kun je er ook voor kiezen om je radio aan te zetten.

Merk je problemen tijdens het luisteren naar je favoriete radioprogramma? Doe dan snel een gratis hoortest!

Onze oren worden constant blootgesteld aan verschillende geluiden die onze oren makkelijk overbelasten. Zo luisteren we graag naar muziek, kijken we het liefst alle films in surround sound, maar gaan we ook graag met onze kleinkinderen naar het speeltuin.

Zo luister je naar je favoriete radiozenders als je in het buitenland bent

Je bent op vakantie in de Verenigde Staten, genietend van je favoriete radiozenders. Plotseling kun je er niet meer naar luisteren. Waarom? En nog belangrijker, wat kun je eraan doen? In dit artikel vind je een overzicht van de populairste manieren om in het buitenland naar muziek te luisteren. Het kan zijn dat je moet kijken naar een VPN, een proxyserver, of een andere manier om regionale beperkingen te omzeilen.