Overige Nederlandse radiozenders

Er zijn te veel Nederlandse radiozenders op internet te beluisteren. Deze kunnen niet allemaal opgenomen worden op de homepage. Op Online radio is een verdeling gemaakt tussen de regionale zenders, de grote commerciele zenders en de overige zenders. De regionale zenders zijn onderverdeeld in de verschillende provincies. Per provincie is één radiostation opgenomen op de homepage. Verder is er een kleine selectie van de overige radiozenders opgenomen op de homepage. Via de zoekbalk is elke radiozender te vinden. Alle overige radiozenders zijn op deze pagina te beluisteren. Wellicht wordt in te toekomst een verdere opsplitsing gemaakt.

Meer luisteraars

Elke zender heeft de mogelijkheid om op de homepage te staan en zo meer luisteraars te bereiken. Op de homepage is rechts en links boven ruimte voor een speciale rubriek "Uitgelicht". Tegen een kleine maandelijkse vergoeding bereik je in één keer duizenden luisteraars van online radio. Sta je zender niet op de homepage, neem dan contact op over de mogelijkheden om opgenomen te worden op de homepage.

Kleine of grote radiozenders

Online radio biedt elke zender de mogelijkheid om geplaatst te worden op de website. Neem contact op voor plaatsing. Stuur een uniek stukje tekst over je radiozender, de url van de stream en een vierkant logo naar ons toe.

Ook op internet FM Radio's en DAB

In winkels als Mediamarkt en Coolblue zijn ook echte radio’s te koop die aangesloten kunnen worden op het internet. Je luistert dan in digitale kwaliteit naar jouw favoriete radiozenders. Deze radio’s gebruiken voor de ether uitzendingen DAB (Digital Audio Broadcasting). Ook is het analoge FM radio meestal beschikbaar. De hybride radio verenigt drie radio’s: DAB+, internetradio en klassieke, analoge FM-radio. Bekijk in onze dab radio shop naar de verschillende beschikbare radio's.

Decibel Stations

Radio Decibel
Decibel Ibiza
Radio Royaal

Overige radiostations

Qmusic Kerst
Sky Radio Kerst
Sinterklaasradio
538 Kerst
Free Music Radio Kerst
Kerstradio

Pinguin Radio zenders

Pinguin Aardschok
Pinguin Blues
Pinguin Classics
Pinguin Fiesta
Pinguin Grooves
Pinguin Indie
Pinguin On the rocks
Pinguin Pluche
Pinguin Pop
Pinguin Showcase
Pinguin World

Nieuw Toegevoegd

Flash Hitradio
Shine Radio
UrPlay
Country 4All
Hitradio TeamFM
Round and Sound

Nieuw Toegevoegd

4EverRadio
Bier Radio
Hete hits
Hitstream FM
Kanon van de veluwe
Lion FM
Lovetunes
Max Hitradio
News Internet Radio
Old men
Olympia Classics
Olympia Radio
Only 80
Original Oldies
Proradio
Radio JND