Blog online radio

Op dit blog delen we nieuws, leuke, soms minder leuke en ook wel eens onzinnige berichten over de radio en radio uitzendingen. Wil je zelf een radio gerelateerd artikel plaatsen neem dan contact met ons op.

EK Radio

Playlist EK Radio met 45 nummers. Makkelijk alle nummers achter elkaar af te spelen of een nummer uit de lijst selecteren.

Radio FM

De meeste FM Radio zenders zijn ook online te beluisteren. Vergelijk het met een DAB+ radio, daar ontvang je ook digitaal de zenders en hoef je niet meer op zoek naar de juiste FM Frequentie.

Radio 538 oranjedag

Radio 538 mag weer! Op 24 april wordt het eerste grote evenement georganiseerd sinds de uitbraak van het Coronavirus. Op het Chasseveld in Breda wordt het grootste Fieldlabs testevenement gehouden. Met 10.000 bezoekers belooft dit een bijzondere dag te worden.

Kerstzenders

Elk jaar komen de kerstradio zenders vanaf september weer in trek. Met deze kerstzenders die gericht zijn op kerst komt de sfeer van deze leukste feestdagen van het jaar weer snel op gang. Ook op online radio zijn de kerstzenders online te beluisteren. Je ziet ze op de homepage links staan onder het roodgekleurde kopje "Decembermaand".

Radio 538 nieuwslezer Henk Blok stopt

Nieuwslezer Henk Blok van radio 538 stopt met werken en neemt vanaf juni een sabbatical, hij wil mmeer tijd doorbrengen met zijn gezin.

Radiozenders FM

Radiozenders op de FM die ook op online radio te beluisteren zijn. Hierbij het overzicht van de frequenties van de radio FM zenders in Nederland.

Nederland.fm

Nederland.FM is de grootste online radio site van Nederland. En met grootste wordt bedoeld dat de website de meeste bezoekers trekt voor een website met online radio zenders.