Blog online radio

Op dit blog delen we nieuws, leuke, soms minder leuke en ook wel eens onzinnige berichten over de radio en radio uitzendingen. Wil je zelf een radio gerelateerd artikel plaatsen neem dan contact met ons op.

Radio FM

De meeste FM Radio zenders zijn ook online te beluisteren. Vergelijk het met een DAB+ radio, daar ontvang je ook digitaal de zenders en hoef je niet meer op zoek naar de juiste FM Frequentie.

Radio apps voor het luisteren naar online radio

Wil je op je smartphone naar online radio luisteren met een app? Dan zijn er verschillende handige apps die je kunt gebruiken om je favoriete radiozenders te beluisteren. Of je nu naar internationale radiozenders of Nederlandse radiostations wilt luisteren, er is een app voor jou!

Radiozenders FM

Radiozenders op de FM die ook op online radio te beluisteren zijn. Hierbij het overzicht van de frequenties van de radio FM zenders in Nederland.

Nederland FM online radio portal

Nederland.FM is de grootste online radio site van Nederland. En met grootste wordt bedoeld dat de website de meeste bezoekers trekt voor een website met online radio zenders.

Top lijsten op radiostations in December

In december kijken radiostations traditioneel terug op het afgelopen jaar. Even bekend als de terugblikken, zijn de jaarlijkse toplijsten. Natuurlijk mag Radio 2 niet ontbreken met de beroemde ‘Top 2000’, maar ook andere radiostations hebben vergelijkbare lijsten opgezet, die in december worden uitgezonden.

EK Radio

Playlist EK Radio met 45 nummers. Makkelijk alle nummers achter elkaar af te spelen of een nummer uit de lijst selecteren.

Radio 538 oranjedag

Radio 538 mag weer! Op 24 april wordt het eerste grote evenement georganiseerd sinds de uitbraak van het Coronavirus. Op het Chasseveld in Breda wordt het grootste Fieldlabs testevenement gehouden. Met 10.000 bezoekers belooft dit een bijzondere dag te worden.

Kerstzenders

Elk jaar komen de kerstradio zenders vanaf september weer in trek. Met deze kerstzenders die gericht zijn op kerst komt de sfeer van deze leukste feestdagen van het jaar weer snel op gang. Ook op online radio zijn de kerstzenders online te beluisteren. Je ziet ze op de homepage links staan onder het roodgekleurde kopje "Decembermaand".