Jumbo Radio online luisteren

Ben je op zoek naar een unieke muziekervaring die je dag opfleurt? Zoek niet verder! Jumbo Radio is hét online radiostation dat je voorziet van de beste feelgood muziek, kooktips, aanbiedingen en interessant nieuws over artiesten, Team Jumbo-Visma en Max Verstappen. Stream nu overal en geniet van onze enthousiaste DJ's en de lekkerste hits van toen en nu!

Unieke Programmering bij Jumbo Radio

Bij Jumbo Radio bieden we je een gevarieerde programmering met non-stop muziek en live shows. Maak kennis met onze DJ's Gido, Daniël en Lars, die je meenemen door de wereld van muziek en entertainment. Luister doordeweeks naar de Hallo Gido, Hallo José en Hallo Daniël shows, en geniet in het weekend van Hallo Lars en non-stop muziek.

Europa's Eerste Supermarktketen met een Eigen Radiostation

Jumbo Radio is een uniek concept in Europa, als de eerste supermarktketen met een eigen radiostation. Hiermee zorgen we voor een gezellige sfeer tijdens het boodschappen doen en prikkelen we al je zintuigen. Ontdek zelf de leukste muziek in de winkel en ervaar hoe Jumbo Radio bijdraagt aan de leukste boodschap in de winkel.

Stuur Jouw Leukste Boodschap naar Jumbo Radio

Wil je een vraag stellen, een shoutout doen voor op de radio of gewoon laten weten dat je vrolijk wordt van onze muziek? Wij vinden het altijd leuk om van je te horen! Stuur ons een bericht via Whatsapp op 06 202 111 11 en maak deel uit van de Jumbo Radio community.

Luister naar Jumbo Radio Waar en Wanneer Jij Dat Wilt!

Ontdek Jumbo Radio en luister naar onze online stream, waar en wanneer jij dat wilt. Laat je inspireren door de leukste muziek, kooktips, aanbiedingen en nieuws over verschillende artiesten, Team Jumbo-Visma en Max Verstappen. Klik hier om nu te luisteren en geniet van de beste feelgood muziek en meer bij Jumbo Radio!


Website: https://www.jumbo.com/radio

Contact: 06 202 111 11 (Whatsapp)

(4.3 met 12 stemmen)

Non Stop

100% nl nonstop
538 Non Stop
Hete hits
Jumbo Radio
Qmusic Non-Stop
Sky Radio
Slam Nonstop
VBRO Non-Stop