Sky radio luisteren

Je luistert nu naar Skyradio online. Op Sky radio zijn geen diskjockeys te horen. Je kunt continu muziek beluisteren dat alleen onderbroken wordt door nieuws, het weer, verkeer en reclame. De muziek bestaat voor de helft uit actuele nummers en de andere helft is populaire muziek uit de jaren 80 en 90.

Bezoekers die Sky Radio luisteren, luisteren ook naar:

Sky Radio groep

De Sky radio groep heeft meerdere zenders die online te beluisteren zijn. Zo is er Sky Radio Lounge, Sky Radio Lovesongs en Sky Radio Hits. Elke zender met zijn eigen muziek, de naam van de zenders laat al raden welke soort muziek er gespeeld wordt. Alleen volgens hetzelfde format als de moederzender. Naast deze Sky zenders behoren ook Veronica, Classic FM en Hitradio tot het portfolio.

Sinds de herverdeling van de fm frequenties in 2003 is is Sky Radio in Nederland te ontvangen tussen 101,0 en 101,9 MHz. Het programma “Have a nice workday” tussen 10 en 12 uur in de ochtend heeft meer dan 2 miljoen luisteraars en is daarmee na Evers staat op het best beluisterde programma van de Nederlandse radio. De doelgroep van de luisteraars zijn mannen en vrouwen tussen de 25 en 54 jaar.

(635 stemmen)

Populair

Radio 2
Qmusic
Radio 538
Radio 10 Gold
Sky Radio
Radio 1

Populair

Radio 5
100% NL
Radio Veronica
Radio 4
Radio 3FM
Slam FM

Populair

Classic FM
Sublime Radio
BNR Nieuwsradio
Kink FM
FunX NL
Pinguin Indie

Populair

Arrow Classic Rock
Grunn FM
Optimaal FM
Radio Continu
Radio Decibel
Radio JND
RADIONL
Waterstad FM
Wild FM

Populair Regionaal

L1 Radio
Omroep Brabant
Omroep Flevoland
Omroep Gelderland
Omroep Zeeland
Omrop Fryslan
Radio NoordHolland
Radio West
RTV Drenthe
RTV Noord
RTV Oost
RTV Rijnmond
RTV Utrecht
WOS radio