Aflevering S2 Episode 26: Michael Humblet, Sales Expert, Over Schaalbare Salestechnieken, De Smarketingblend En Consistentie In Je Bedrijf.

S2 EPISODE 26: Michael Humblet, sales expert, over schaalbare salestechnieken, de smarketingblend en consistentie in je bedrijf.
· Aflevering van de podcast: 50 Koffies

We duiken in het thema sales met wellicht de bekendste sales expert van België, Michael Humblet. Hij heeft een indrukwekkende achtergrond, waaronder functies als accountmanager en VP Business Development bij Kofax en later als CRO (Chief Revenue Officer) bij een Brusselse scale-up waar hij het global sales team uitbouwde. In 2015 richtte hij zijn eigen B2B-contentbedrijf, Chaomatic, op. Vandaag geeft hij keynotes over salesoptimalisatie en host hij verschillende shows en events. Daarnaast schreef hij twee praktische sales- en marketingboeken, Why Now? en Nobody Knows You. Verder heeft hij een YouTube-kanaal, The Sales Acceleration Show, waarin hij experten uitnodigt om hun tools voor een schaalbare sales- en contentstrategie te delen.    Sinds 2006 heeft Michael een shift zien gebeuren in het saleslandschap. Het succes van een ‘Wolf of Wall Street’-achtig systeem verdwijnt en maakt plaats voor een meer mensgerichte aanpak. We bespreken hoe waardecreatie steeds centraler staat in sales en waarom je als business een geloofwaardig salesverhaal moet ontwikkelen. Michael benadrukt het belang van een consistente contentstrategie, vooral in de steeds groeiende digitale markt. Ook schetst hij hoe bedrijven vertrouwen opbouwen bij (potentiële) klanten en een gestroomlijnde salesmachine kunnen opzetten. We werden in dit gesprek aangenaam overspoeld met pakkende oneliners, zoals “de magische blend van sales en marketing”.

50 Koffies

50 Koffies

Gemaakt door: Yana Smits & Nadia El Makhfi Eerste aflevering: 03/05/2022

De podcast 50 Koffies heeft in totaal 103 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S2 EPISODE 26: Michael Humblet, sales expert, over schaalbare salestechnieken, de smarketingblend en consistentie in je bedrijf.

50 Koffies · 12-06-2023

00:00 01:08:37