Aflevering S2 Episode 32: Brahim Boujida, Hr Director Belgium & Luxembourg Bij Accenture, Over Onbenutte Talentenpools, Inclusief Organisatiebeleid En De Metaverse Op De Werkvloer.

S2 EPISODE 32: Brahim Boujida, HR Director Belgium & Luxembourg bij Accenture, over onbenutte talentenpools, inclusief organisatiebeleid en de metaverse op de werkvloer.
· Aflevering van de podcast: 50 Koffies

In de eerste aflevering van ons nieuwe topic teammanagement gaan we in gesprek met Brahim Boujida, een ervaren professional op het gebied van human resources en recruitment. Brahim begon zijn loopbaan bij Orange, maar maakte pas echt de overstap naar hr toen hij bij The Adecco Group aan de slag ging. Gedurende zijn carrière heeft hij diverse functies bekleed binnen hr en sales, en uiteindelijk belandde hij bij Accenture als hr-partner. Inmiddels, twaalf jaar later, is hij binnen Accenture hr-verantwoordelijke voor België en Luxemburg. Ons gesprek brengt ons bij het thema inclusief leiderschap en organisatiebeleid, een pijler waar Accenture zich hard voor inzet. Brahim neemt ons mee in de evolutie van teammanagement en legt uit hoe een open feedbackcultuur kan bijdragen aan duurzame rekruteringsprocessen en positieve werkervaringen. Hij deelt zijn visie op de ‘war for talent’, en benadrukt het belang van partners en netwerken om toegang te krijgen tot een bredere talentenpool. Verder gaan we in op het wereldwijde succes van Accenture, en belichten we de rol die diversiteit en inclusie daarin vervullen. Brahim geeft ook zijn visie op de toekomst van flexibele werkvormen, zoals thuiswerken en inclusief verlofbeleid. En hij kadert de impact van virtual reality en de metaverse op de werkvloer. Als we drie tips uit ons gesprek zouden moeten kiezen, dan staan deze ongetwijfeld bovenaan de lijst: praat met mensen, wees flexibel en houd het simpel.

50 Koffies

50 Koffies

Gemaakt door: Yana Smits & Nadia El Makhfi Eerste aflevering: 03/05/2022

De podcast 50 Koffies heeft in totaal 105 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S2 EPISODE 32: Brahim Boujida, HR Director Belgium & Luxembourg bij Accenture, over onbenutte talentenpools, inclusief organisatiebeleid en de metaverse op de werkvloer.

50 Koffies · 30-10-2023

00:00 00:58:12