Aflevering S2 Episode 41: Nicholas D’Hondt, Founder Van Growforce En Tibbe Verschaffel, Ceo Van Planet B, Over Duurzame Growth Marketing, Offline En Online Marketingpuzzels En Succesvolle Start-Ups.

S2 EPISODE 41: Nicholas D’hondt, founder van GrowForce en Tibbe Verschaffel, CEO van Planet B, over duurzame growth marketing, offline en online marketingpuzzels en succesvolle start-ups.
· Aflevering van de podcast: 50 Koffies

Heb je je ooit afgevraagd hoe je data kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien? Hoe lanceer je succesvol, zowel online als offline, een product op de markt? En wat zijn de grootste fouten die startende ondernemers maken? We spreken met Nicholas D’hondt en Tibbe Verschaffel, twee jonge ondernemers die elk hun niche veroveren met keer op keer succesvolle lanceringen. Tibbe is medeoprichter en CEO van Planet B, een bedrijf van duurzame love brands. Je kent hem waarschijnlijk van het bekende merk WONDR Care en de duurzame rietjes van Bambooze. Recent lanceerde deze eco-ondernemer met zijn bedrijf Planet B ecologische wasstrips op de markt onder de naam Klaaar. Nicholas is founder van GrowForce dat later werd verkocht aan UpThrust, het grootste growth marketing bedrijf van Europa. Vandaag is hij Chief Marketing Officer van UpThrust.  Luister zeker deze aflevering als je benieuwd bent naar hoe je je als merk positioneert in een competitieve markt en als start-up stevig kunt groeien in jouw niche.

50 Koffies

50 Koffies

Gemaakt door: Yana Smits & Nadia El Makhfi Eerste aflevering: 03/05/2022

De podcast 50 Koffies heeft in totaal 104 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S2 EPISODE 41: Nicholas D’hondt, founder van GrowForce en Tibbe Verschaffel, CEO van Planet B, over duurzame growth marketing, offline en online marketingpuzzels en succesvolle start-ups.

50 Koffies · 18-03-2024

00:00 01:09:37