Aflevering #4 Aardemakers - Sander En Maaike Van De Buitenbrigade Over Hun Plannen, Regeneratie, Samenwerken En Buitenpsychologie

#4 Aardemakers - Sander en Maaike van De Buitenbrigade over hun plannen, regeneratie, samenwerken en buitenpsychologie
· Aflevering van de podcast: Aardemakers

In deze aflevering van Aardemakers spreken we Sander Leroy en Maaike Zuidgeest over hun droomplan De Buitenbrigade. Een fijn vrijdagmiddaggesprek over van alles en nog wat, onder andere wat regeneratie is, het opschrijven van je plan, samenwerken in de sector en buitenpsychologie. Sander was werkzaam is de horeca, zeevaart, sociaal werk en de poppodia- en festivalwereld. Drie jaar geleden heeft hij zijn opleiding aan de Warmonderhof afgerond. Zijn doel? Natuurinclusief boeren, en een juiste balans vinden met verschillende dieren, groenten en de omliggende natuur. En daarbij de bodem, de biodiversiteit en de leefomgeving versterken. Maaike is opgeleid en werkzaam als Orthopedagoog-Generalist (BIG), buitenpsycholoog en mindfulness trainer. Op dit moment werkt ze voornamelijk in de basis GGZ en jeugdhulpverlening, en bied ze behandeling aan kinderen en jongeren met psychische problemen, en hun ouders. Maar buiten zijn maakt deze voormalig tuindersdochter extreem gelukkig. Haar droom is met de Buitenbrigade een plek te creëren waar iedereen kan groeien. Waar je jezelf kunt zijn, eerdere ervaringen kunt verwerken, nieuwe inzichten kunt krijgen, tot rust kunt komen of juist geïnspireerd kunt raken. Meer weten over De Buitenbrigade? Check dan hun website en Instagram Tot slot. Volg ons ook op Instagram, LinkedIn en Medium. Abonneer je op Ons weekboek | elke week een eerlijke update in je mailbox ?? ?? Wil je ons supporten of bijdragen, let us know! ??

Aardemakers

Aardemakers

Gemaakt door: Jaap Fris en Niels Moshagen Eerste aflevering: 12/06/2022

De podcast Aardemakers heeft in totaal 5 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

#5 Aardemakers - in gesprek met Alex Datema over de toekomst van de landbouw

#5 Aardemakers - in gesprek met Alex Datema over de toekomst van de landbouw

Maker: Jaap Fris en Niels Moshagen Datum: 02-09-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#4 Aardemakers - Sander en Maaike van De Buitenbrigade over hun plannen, regeneratie, samenwerken en buitenpsychologie

Aardemakers · 05-03-2021

00:00 01:08:03