Aflevering E10: Ad Bzv Café X: ‘Yvon Jaspers Moet Zich Écht Afvragen Of Dit Onderdeel Van Boer Zoekt Vrouw Nog Wel Kan!’

E10: AD BZV Café X: ‘Yvon Jaspers moet zich écht afvragen of dit onderdeel van Boer Zoekt Vrouw nog wel kan!’
· Aflevering van de podcast: AD Media Podcast

Na weken van twijfel en bescheiden geflirt, hebben de eerste boeren hun definitieve keuze gemaakt. Bij boer Piet verliep dit moment ietwat lomp, maar kon hij rekenen op een ontspannen reactie van Gea die naar huis moest. Aan de overige keukentafels zagen we echter op pijnlijke wijze harten breken en tranen vloeien. ,,Yvon Jaspers moet écht zich afvragen of dit onderdeel in Boer zoekt vrouw nog wel kan.” In de podcast AD BZV Café bespreken tv-columnist Angela de Jong en presentator Manuel Venderbos met een vast panel de laatste ontwikkelingen in de buitenlandeditie van Boer zoekt vrouw. Deze week schuift AD-collega Charlene Heezen aan. De sportieve en lieve reactie van Gea was voor zowel boer Piet als de kijker een opluchting, maar Yvon kon het niet nalaten nog even door te graven naar een emotionele reactie van Gea op haar afwijzing. Datzelfde graafwerk verrichte de presentatrice bij de verliefde kandidates die bij boer Richard in Slovenië en Haico in Denemarken werden bedankt voor hun komst. ,,Ik heb steeds meer moeite met hoe het keuzemoment in Boer zoekt vrouw verloopt”, zegt Angela de Jong. ,,De manier waarop eerst het gevoel van deze vrouwen nog wordt uitgemolken en zij daarna in een soort tribunaal-setting worden afgewezen. Hoewel het altijd zo is gegaan bij Boer zoek vrouw, voelt het anno 2023 steeds ongemakkelijker om te zien hoe er met het gevoel van deze vrouwen wordt gesold.” Het vertrek van de openhartige Ellen in de regen, nadat Haico ondanks hun klik, toch voor de wat koelere moeilijker te doorgronden Jasmijn koos, ging door merg en been. Ook de teleurstelling van Marijke die zich bij het horen van de keuze van Richard voor Robin nog stoer probeerde te houden, bezorgde het panel buikpijn. Het is afwachten of het keuzemoment van Claudia en Bernice volgende week hetzelfde ongemak oplevert. Hoewel in Normandië Claudia haar voorkeur voor Paul al uitsprak, laat René haar nog altijd twijfelen. Ook bij Bernice in Zweden lijkt een beslissing ver weg. ,,Maar misschien moet zij maar gewoon alle mannen naar huis sturen en op citytrip gaan met haar moeder”, concludeert de Jong. Verder zorgt Paul (van Boerin Claudia) voor een echtelijke ruzie bij presentator Manuel Venderbos en geven Angela en Charlene antwoord op de prangende levensvraag 'Schatje of Stoertje?' Kortom: Luister naar het AD BZV Café, iedere zondag om 21:20u, direct na Boer Zoekt Vrouw, met vaste stamgast TV-columniste Angela de Jong. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

AD Media Podcast

AD Media Podcast

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 16/10/2019

De podcast AD Media Podcast heeft in totaal 193 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

E10: AD BZV Café X: ‘Yvon Jaspers moet zich écht afvragen of dit onderdeel van Boer Zoekt Vrouw nog wel kan!’

AD Media Podcast · 12-11-2023

00:00 00:26:44