Aflevering S9e3: 'Met Oordopjes In En Een E-Reader In De Hand, Kun Je Prima Naar 'Doet Ie 'T Of Doet Ie 'T Niet' Kijken!'

S9E3: 'Met oordopjes in en een e-reader in de hand, kun je prima naar 'Doet ie 't of Doet ie 't niet' kijken!'
· Aflevering van de podcast: AD Media Podcast

Qua medianieuws is het volle bak voor het vaste mediapanel en dan is er ook nog een Radiohoekje XL. Allereerst de remake van de jaren '90 hit ‘Doet ie 't of Doet ie 't niet’ met presentator Ruben Nicolai en de onvermijdelijke panelleden Jelka van Houten, Leonie ter Braak en Roué Verveer. Angela de Jong is niet mals: 'Met oordopjes in en een e-reader in de hand, kun je prima naar 'Doet ie 't of Doet ie 't niet' kijken. Het is goedkope meuk dat op 25 andere programma’s is gebaseerd, met daarbij: stomvervelende panelleden.' 'Sophie & Jeroen' wordt besproken, het vernieuwde Proefkonijnen is bekeken en Angela de Jong heeft opzienbarend nieuws over het rapport van de commissie van Rijn: Oud-baas van de NPO Frans Klein neemt maar liefst twee(!) topadvocaten mee naar ieder gesprek. In de grande RadioHOEK extra large het radionieuws over de transfers van Gerard Ekdom, Wouter van der Goes en Frank van 't Hof. Allen verkassen naar Veronica. En een uitgebreide discussie over een specifieke radioprijs voor vrouwen, naar een initiatief van Astrid de Jong (geen familie). En de documentaire van en over Lil' Kleine en zijn interview daarover bij Renze worden op de snijtafel gelegd. Renze liet wat kansen liggen, Roelof Hemmen was te langdradig en het panel vraagt zich af of een dergelijke rapper wel zo'n podium verdient? Verder nog wat Koffietijd on the side, kledingtips, inkomende post én een schokkend bericht van mediajournalist Mark den Blanken aan het einde van deze podcast. Luisteren dus! Naar de wekelijkse AD Media Podcast, waarin TV-columniste Angela de Jong en verslaggevers Dennis Jansen en Mark den Blanken alle hoofd-, rand-, en bijzaken bespreken op het gebied van media. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

AD Media Podcast

AD Media Podcast

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 16/10/2019

De podcast AD Media Podcast heeft in totaal 189 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S9E3: 'Met oordopjes in en een e-reader in de hand, kun je prima naar 'Doet ie 't of Doet ie 't niet' kijken!'

AD Media Podcast · 23-01-2024

00:00 01:00:44