Aflevering Songfestival Special: 'De Hype Moet Nog Groeien, Maar Joost Klein Is Nu Al Outsider Voor Winst Songfestival!'

Songfestival Special: 'De hype moet nog groeien, maar Joost Klein is nu al outsider voor winst Songfestival!'
· Aflevering van de podcast: AD Media Podcast

Ook dit jaar wordt er onder de vlag van de AD Media podcast weer Songfestival Specials gemaakt - sorry voor de geluidsoverlast als je vooral van media houdt - en dit is de eerste allesomvattende samenvatting. Als je deze 45 minuten luistert, dan weet je van de hoed en de rand van alle liedjes en de laatste stand van zaken rondom de Nederlandse inzending Joost Klein. Natuurlijk zoomen we in op zijn concurrenten, welke landen zijn dat? En wat zijn de trends van dit jaar? Ook staan we stil bij de wansmaak, of zoals je dat eufemistisch zegt: folklore en opvallende inzendingen… En natuurlijk de categorie ‘waar ken ik dit ook alweer van!’  Er zijn liedjes die iets lenen van grote artiesten zoals The Imagine Dragons of Katy Perry, anderen beproeven hun geluk door de winnaar van vorig jaar, Loreen, te kopiëren. Ook de Dotan-sound lijkt populair. Verder zijn er opvallend weinig ballads én is er op het festival zelf al een versie van Joost Klein te vinden... Alleen dan eentje die je goedkoop edoch verwachtingsvol hebt besteld bij zo'n semi-legale kopieerwinkel uit China. Valt altijd tegen! Verder deelt Songfestival-verslaggever Alexander van Eenennaam de Slomo-Chanel-trofee uit en ziet mediaverslaggever Mark den Blanken blote mannenbillen, maar die blijken heel functioneel. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

AD Media Podcast

AD Media Podcast

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 16/10/2019

De podcast AD Media Podcast heeft in totaal 188 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Songfestival Special: 'De hype moet nog groeien, maar Joost Klein is nu al outsider voor winst Songfestival!'

AD Media Podcast · 03-03-2024

00:00 00:45:26