Aflevering S9e13: 'Wnl-Baas Bert Huisjes Wordt Nu Ook Beschuldigd Van Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag En Niet Door De Minste'

S9E13: 'WNL-baas Bert Huisjes wordt nu ook beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en niet door de minste'
· Aflevering van de podcast: AD Media Podcast

Het mediapanel heeft weer een stapel rapporten om door te nemen. Het rapport van de deken van de orde van advocaten over Khalid Kasem. Het rapport van onder andere de bestuursvoorzitter van de NPO Frederieke Leeflang en EO directeur Arjan Lock, als antwoord op (en oplossing voor) het rapport van Van Rijn over grensoverschrijdend gedrag. Allereerst wordt er teruggeblikt op The Passion, wat deze editie ook voor de kijker toch echt wel een lijdensweg bleek. Over lijdensweg gesproken: ook Tom Egbers passeert de revue. Zijn die documentaires die hij nu mag maken een doekje voor het bloeden? Angela de Jong: 'Nog erger, Tom Egbers haalt gewoon keihard bakzeil in de rechtbank.' Dan Frederieke Leeflang die en passant bij Nieuwsuur een pittige uitspraak doet over Bert Huisjes. ‘Het is niemand opgevallen maar WNL-baas Bert Huisjes wordt nu ook beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en niet door de minste.’ Live in de podcast komt de NPO met een verklaring van Leeflang. En het onderzoeksrapport van de deken van de orde van advocaten verscheen vorige week woensdagmiddag. Als je naar de verschillende talkshowgesprekken hierover kijkt (Beau versus Pauw), dan hoor je twee totaal verschillende conclusies. Het panel vraag zich af: Of Jeroen Pauw maakt zich schuldig aan Noord-Koreaanse praktijken en propaganda óf hij had de slechtste dag in zijn carrière en tijdnood om het rapport goed door te lezen. De hamvraag of Khalid Kasem weer aan de slag kan als presentator wordt door Angela de Jong resoluut van tafel geveegd. Verder krijgen de Tokkies opnieuw een docu, mediajournalist Gudo Tienhooven heeft ze gesproken. De Bauers starten met hun reallifesoap, mediajournalist Dennis Jansen spreekt 2 zoons en De Piano van Chantal Janzen gaat van start. Luisteren dus! Naar de wekelijkse AD Media Podcast, waarin TV-columniste Angela de Jong en mediaverslaggever Dennis Jansen alle hoofd-, rand-, en bijzaken bespreken op het gebied van media. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.Te gast deze week: AD mediaverslaggever Gudo Tienhooven. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

AD Media Podcast

AD Media Podcast

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 16/10/2019

De podcast AD Media Podcast heeft in totaal 188 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S9E13: 'WNL-baas Bert Huisjes wordt nu ook beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en niet door de minste'

AD Media Podcast · 02-04-2024

00:00 01:04:23