Aflevering Aflevering 92. Affiliate Talks Met Rene Van Hey Rene Over Zoekintentie En Deze Goed Afvangen Met Jouw Content

Aflevering 92. Affiliate Talks met Rene van Hey Rene over zoekintentie en deze goed afvangen met jouw content
· Aflevering van de podcast: Affiliateblogger Podcast

In deze podcast aflevering klets ik met Rene van Hey Rene, Senior SEO-Specialist, over een aspect waar veel affiliates kansen laten liggen. Dit is bij de zoekintentie: we schrijven nog zo vaak content over wat we willen en geven zelf een draai aan zoekwoorden op basis van zoekwoordonderzoek. We doen aannames, waar we ze kunnen staven met content. Rene vertelt tijdens deze Podcast Aflevering hoe hij dit aanpakt, hoe je dit met de hand kunt doen, maar hij deelt ook een handige tool hiervoor: Termsniper.com. Als je deze tool wilt gebruiken krijg je standaard 5 gratis credits, maar als je vervolgens info@termsniper.com mailt en aangeeft dat je de podcast hebt geluisterd, krijg je nog eens 20 credits cadeau. Rene volgen? Dat kan hier.

Affiliateblogger Podcast

Affiliateblogger Podcast

Gemaakt door: Jennifer Kok Eerste aflevering: 30/09/2022

De podcast Affiliateblogger Podcast heeft in totaal 95 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Aflevering 92. Affiliate Talks met Rene van Hey Rene over zoekintentie en deze goed afvangen met jouw content

Affiliateblogger Podcast · 27-03-2024

00:00 00:53:42