Aflevering Agendapunt (Teaser)

Agendapunt (Teaser)
· Aflevering van de podcast: Agendapunt

Welkom bij Agendapunt. Een podcast van de Boekmanstichting over de staat van kunst en cultuur in Nederland. Agendapunten bepalen het gesprek. Op het werk, in de politiek en bij de vereniging. Een gezamenlijke agenda helpt om prioriteiten te stellen en maakt samenwerking - hopelijk - een stuk makkelijker. Maar wie of wat bepaalt de agenda van cultuurbeleid? Om hierachter te komen nodigen wij iedere aflevering makers, denkers, doeners en onderzoekers de uit om een agendapunt te delen uit hun praktijk.  Aan iedere gast vragen we: wat staat volgens jou nog niet op de culturele beleidsagenda, wat er wel op zou moeten? Luister vanaf 16 februari op onze website, spotify, apple en youtube Bij wie zou jij het onderwerp van deze aflevering op de agenda willen zetten? Stuur deze aflevering naar ze door! Laat je ons weten welke gesprekken daaruit komen? Of heb je zelf een agendapunt dat je graag wilt inbrengen? Stuur ons een DM via instagram @boekmanstichting.

Agendapunt

Agendapunt

Gemaakt door: Boekmanstichting Eerste aflevering: 05/03/2023

De podcast Agendapunt heeft in totaal 3 afleveringen

Volgende aflevering

Proloog - Keuzes maken

Proloog - Keuzes maken

Maker: Boekmanstichting Datum: 16-02-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Agendapunt (Teaser)

Agendapunt · 15-02-2023

00:00 00:00:38