Aflevering Proloog - Keuzes Maken

Proloog - Keuzes maken
· Aflevering van de podcast: Agendapunt

Voor welke keuzes kom je te staan als onderzoeker en hoe beïnvloedt dat je werk, de uitkomsten en uiteindelijk beleid? In de proloog zoomen we in op de rol van onderzoek en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Podcast-host Hodan Warsame gaat hierbij in gesprek met Rogier Brom (onderzoek coördinator Boekmanstichting) met aanvullingen van Maartje Goedhart (onderzoeker Boekmanstichting). Ze spreken over de wisselwerking tussen beleid, praktijk, onderzoek en het (vele of weinige) nut van cijfers. Op zoek naar meer verdieping? Lees deze stukken uit onze kennisbank! - Is it really about the evidence? Argument, persuasion, and the power of ideas in cultural policy. E. Belfiore           - Stop measuring, start understanding! : an arts policy and management researcher’s autobiographic account of the urgency of an ethnographic turn in research on the values of art, Chiaravalloti, F.    - How to shape policy through research        - De kracht van creativiteit, G. Uslu        - Inspiratie kun je meten : impact van de culturele sector        -  A value based approach to assessing changes in cultural policies, K. Mlitz en Q. van de Hoogen   - Making data work, Walmsley, B. et al.         Bij wie zou jij het onderwerp van deze aflevering op de agenda willen zetten? Stuur deze aflevering naar ze door! Laat je ons weten welke gesprekken daaruit komen? Of heb je zelf een agendapunt dat je graag wilt inbrengen? Stuur ons een DM via instagram @boekmanstichting.

Agendapunt

Agendapunt

Gemaakt door: Boekmanstichting Eerste aflevering: 05/03/2023

De podcast Agendapunt heeft in totaal 3 afleveringen

Vorige aflevering

Agendapunt (Teaser)

Agendapunt (Teaser)

Maker: Boekmanstichting Datum: 15/02/2023

Volgende aflevering

Toegang tot cultuur met Nicolle van Lith

Toegang tot cultuur met Nicolle van Lith

Maker: Boekmanstichting Datum: 06-04-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Proloog - Keuzes maken

Agendapunt · 16-02-2023

00:00 00:16:56