Aflevering 2 - Wat Doet Een Spanjaard Op De Tribunes Van Union? En Waarom Begint Een Journalist Tegen De Digitale Stroom In Een Nieuw Papieren Filmmagazine?

2 - Wat doet een Spanjaard op de tribunes van Union? En waarom begint een journalist tegen de digitale stroom in een nieuw papieren filmmagazine?
· Aflevering van de podcast: Alles uit de Cast

Union is hét voetbalsprookje van het seizoen in België en misschien wel in Europa. Vers uit de Belgische tweede klasse staan de Brusselaars aan de leiding bij het begin van de play-offs. Maken ze het voetbalsprookje helemaal waar? Waarom is de club de perfecte afspiegeling van de Brusselse samenleving? En wat doet een Spaanse Betis-fan, die claimt ooit 'voetbalmonogaam' te zijn, sinds een jaar of 7 in de tribunes van Union? Juan Benjumea legt het uit. En Johannes De Breucker maakte eind vorig jaar zijn droom waar door samen met zijn vriendin een nieuw filmmagazine op te starten. Humbug werd al na 2 edities het 'Bahamontes' van de film. Tegen de stroom in, los van de actualiteit en mooi geprint in plaats van digitaal, verrijkt Humbug Magazine het leven van de Vlaamse én Nederlandse filmfan. Veel luisterplezier.

Alles uit de Cast

Alles uit de Cast

Gemaakt door: Alles uit de Cast Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast Alles uit de Cast heeft in totaal 5 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

2 - Wat doet een Spanjaard op de tribunes van Union? En waarom begint een journalist tegen de digitale stroom in een nieuw papieren filmmagazine?

Alles uit de Cast · 20-04-2022

00:00 01:12:53