Aflevering Welke Vooruitzichten Heeft De Bv Nederland?

Welke vooruitzichten heeft de BV Nederland?
· Aflevering van de podcast: Allianz Scenario Sessies

 . Presentator Maarten Bouwhuis neemt u in deze podcast mee in diverse onderwerpen aan de hand van een aantal mogelijke scenario's Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers als er voorlopig nog geen vaccin gevonden wordt en we elk jaar een opleving van het virus hebben? Wat zijn de verzekeringsconsequenties daarvan? Of komt er juist snel een vaccin, waardoor de wereldeconomie opveert en we over gaan op ‘business as usual’? Maarten bespreekt de scenario’s met een autoriteit op het betreffende vakgebied en een expert van Allianz. Luister mee en laat je inspireren! Meer informatie kan je terugvinden op onze website 

Allianz Scenario Sessies

Allianz Scenario Sessies

Gemaakt door: Allianz Eerste aflevering: 08/03/2023

De podcast Allianz Scenario Sessies heeft in totaal 7 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Welke vooruitzichten heeft de BV Nederland?

Allianz Scenario Sessies · 26-05-2020

00:00 00:27:23