Aflevering S5e19: Fc Twente Had Het Tegen Almere City Lastiger Dan Tegen Ajax

S5E19: FC Twente had het tegen Almere City lastiger dan tegen Ajax
· Aflevering van de podcast: Ballen verstand

Bijna een dag na de overwinning van FC Twente op Ajax zijn Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde de verbazing nog niet voorbij. Zelden werden het de Tukkers zo makkelijk gemaakt als dit keer in een ontmoeting met de recordkampioen van Nederland.

In de podcast De Ballen Verstand wordt het team FC Twente luid bejubeld. Daar tegenover staat ook de ontluisterende staat van Ajax. Zelfs de technisch directeur Sven Mislintat oogde op de tribune alsof alles al verloren is. „Hij zat er bij als Al Bundy. Het enige dat er nog aan ontbrak was de hand achter de joggingbroek.”

Het team FC Twente was op alle fronten beter dan Ajax. „Almere City gaf meer weerstand.” Zelfs bij de toss hadden de Amsterdammers hun hoofd er niet bij. Was de vreugde van FC Twente logisch, of overdreven? Zure Ajacieden vonden er wel wat van en daar vinden Fardau en Leon weer wat van.

Maar ondanks alle euforie was er ook een smet op de middag en dat was het racistische incident rond Brian Brobbey. Een 16-jarige fan heeft inmiddels een stadionverbod opgelegd gekregen. Verder is er aandacht voor gooien bekertjes, de keerzijde van sociale controle, de problemen van Ten Hag bij United en waarom Renate Jansen achteraf groot gelijk met haar onsportieve actie. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Ballen verstand

Ballen verstand

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 13/11/2019

De podcast Ballen verstand heeft in totaal 252 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S5E19: FC Twente had het tegen Almere City lastiger dan tegen Ajax

Ballen verstand · 18-09-2023

00:00 00:31:57