Aflevering S5e30: Dat Niemand In De Omgeving Van Weghorst Eens Zegt: ‘En Nu Ga Je Een Beetje Normaal Doen’

S5E30: Dat niemand in de omgeving van Weghorst eens zegt: ‘en nu ga je een beetje normaal doen’
· Aflevering van de podcast: Ballen verstand

Het ging het afgelopen weekend in het land vooral over één Twentse voetballer: Wout Weghorst. De spits uit Borne maakte voor Oranje de enige goal tegen Ierland, maar dat doelpunt kreeg door zijn eigen gedrag nauwelijks aandacht. Ook in de De Ballen Verstand is er volop aandacht voor de speler, die ondertussen ook basisschooldirecteur is geworden.

Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde snappen weinig van het theatrale gedrag van Weghorst, die na afloop ruzie kreeg met een verslaggever van de NOS nadat er in zijn ogen te negatief werd gedaan over de prestatie van het Nederlands elftal. „Hij had de gevierde held kunnen zijn, maar door zijn theatrale gedrag praat vrijwel iedereen negatief over hem. Waarom tikt niemand in zijn omgeving hem eens op de schouder en zegt: en nu doe je eens een beetje normaal. Hij moet zijn plek weten. Hij is heel belangrijk geweest voor Oranje, maar moet wel beseffen dat het ook tekenend is voor de armoede van Oranje dat hij speelt.”

FC Twente - PSV Uiteraard gaat het in De Ballen Verstand ook over de topper van zaterdag in Enschede, FC Twente-PSV. „Aad de Mos en Valentijn Driessen hebben een overwinning voor PSV voorspeld, dus dat is een goed teken voor FC Twente, want zij zitten er doorgaans naast.”

En wat vinden we eigenlijk als er 'kut-KNVB'vanaf de tribune wordt geroepen? „Dan staken we in Nederland de wedstrijd.” Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Ballen verstand

Ballen verstand

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 13/11/2019

De podcast Ballen verstand heeft in totaal 251 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S5E30: Dat niemand in de omgeving van Weghorst eens zegt: ‘en nu ga je een beetje normaal doen’

Ballen verstand · 20-11-2023

00:00 00:23:33