Aflevering S5e36: Clubs Weten Inmiddels Hoe Fc Twente Speelt, Dus Oosting Gaat Wel Wat Accenten Verleggen

S5E36: Clubs weten inmiddels hoe FC Twente speelt, dus Oosting gaat wel wat accenten verleggen
· Aflevering van de podcast: Ballen verstand

FC Twente verblijft deze week in Spanje. De ploeg van trainer Joseph Oosting bereidt zich onder Spaanse zon voor op de tweede seizoenshelft. De trainer heeft vier jeugdspelers meegenomen en in totaal is FC Twente met een groep van dertig spelers in Spanje. Clubwatcher Leon ten Voorde reist met de ploeg mee en in een extra aflevering van De Ballen Verstand vertelt hij over het trainingskamp.

Samen met host Frank Bussink gaat het over de faciliteiten, het programma van FC Twente in Spanje en de vier jeugdspelers. Wat is hun perspectief in de tweede seizoenshelft. Frank is benieuwd of ze in aanmerking komen voor een plek bij de selectie. Leon denkt van niet. „Je weet nooit hoe het loopt in de voetballerij, maar ik zie deze jongens dit seizoen nog niet debuteren.”

FC Twente speelt ook nog een oefenduel op Spaanse bodem. Tegenstander is Eldense, een ploeg uit de Segunda Division. Kunnen we daar wat tactische proefballontjes verwachten van Joseph Oosting? „Clubs weten inmiddels hoe Twente speelt en dus is het spel voorspelbaar", zegt Leon. „Ik denk dat Oosting en de staf wel gaan proberen wat accenten te verleggen in de tactiek.” Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Ballen verstand

Ballen verstand

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 13/11/2019

De podcast Ballen verstand heeft in totaal 249 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S5E36: Clubs weten inmiddels hoe FC Twente speelt, dus Oosting gaat wel wat accenten verleggen

Ballen verstand · 04-01-2024

00:00 00:24:29