Aflevering S5e39: Fc Twente Labiel Zoals Kenneth Perez Zegt? Nee, Maar Ze Stonden Wel Als Een Middenmoter Op Het Veld In Nijmegen

S5E39: FC Twente labiel zoals Kenneth Perez zegt? Nee, maar ze stonden wel als een middenmoter op het veld in Nijmegen
· Aflevering van de podcast: Ballen verstand

Een teleurstellende vooravond voor FC Twente in Nijmegen afgelopen zaterdag. Bij NEC werd terecht met 1-0 verloren. En dus overheerst na twee nederlagen op rij in de week na de mooie overwinning op AZ nu chagrijn bij FC Twente. Maar er is ook goed nieuws vanuit De Grolsch Veste: Jan Streuer blijft in ieder geval tot 1 september bij de club.

In de podcast De Ballen Verstand blikt clubwatcher Leon ten Voorde met host Frank Bussink terug op het duel tussen NEC en FC Twente. De heren zijn het er over eens dat FC Twente als een middenmoter voor de dag kwam. Natuurlijk zijn er excuses te verzinnen. „Kenneth Perez noemde FC Twente labiel", zegt Leon. „Dat gaat wat ver, maar de ploeg stond wel als een middenmoter op het veld in Nijmegen.

Naast de analyse van het duel met NEC, blikken de heren ook vooruit. Een vierde plek zou mooi zijn, want wat heeft FC Twente te zoeken in het hoofdtoernooi van de Champions League?

En dan gaat het ook nog over Ajax dat eraan komt, Van der Vaart die veel te duur wordt ingevlogen om onzin te verkopen bij de NOS, maar het belangrijkste: Jan Streuer blijft langer bij FC Twente. „FC Twente is een beetje zijn club geworden", vertelt Leon. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Ballen verstand

Ballen verstand

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 13/11/2019

De podcast Ballen verstand heeft in totaal 249 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S5E39: FC Twente labiel zoals Kenneth Perez zegt? Nee, maar ze stonden wel als een middenmoter op het veld in Nijmegen

Ballen verstand · 22-01-2024

00:00 00:28:01