Aflevering S5e41: Fc Twente Moet Snel Duidelijkheid Hebben Over Boadu, Want Het Is Kort Dag. Is Weghorst Überhaupt Nog Een Optie? Ooit?

S5E41: FC Twente moet snel duidelijkheid hebben over Boadu, want het is kort dag. Is Weghorst überhaupt nog een optie? Ooit?
· Aflevering van de podcast: Ballen verstand

Bij FC Twente is het nooit saai. Waar moet je na zo’n week en weekend eigenlijk mee beginnen in de podcast De Ballen Verstand? Feyenoord, Boadu, Ugalde, Vlap, Unnerstall, Van Hooijdonk, Weghorst, Valentijn, de Kuippenalty, de aandoenlijke eerlijkheid van de trainer: Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde nemen weer eens alles door.

Is Boadu de gedroomde opvolger van Ugalde en zo ja: komt hij ook echt naar Enschede. „FC Twente zal vandaag of morgen duidelijkheid moeten krijgen, want de tijd dringt.” En hoe zit het nou met Wout Weghorst? Is hij in de zomer een reële optie? „Wout is geen geldwolf”, zegt Fardau.

Naast alle transferperikelen werd er ook nog eens gevoetbald. Feyenoord-FC Twente viel misschien tegen voor de neutrale toeschouwer, maar de prestatie van de Tukkers mocht er zijn na gebeurtenissen, vindt Leon. Verder gaat hij los over de dubieuze penalty die Feyenoord kreeg en de scheidsrechters in het algemeen. „Je krijgt de indruk dat het hele korps overspannen is.” Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Ballen verstand

Ballen verstand

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 13/11/2019

De podcast Ballen verstand heeft in totaal 249 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S5E41: FC Twente moet snel duidelijkheid hebben over Boadu, want het is kort dag. Is Weghorst überhaupt nog een optie? Ooit?

Ballen verstand · 29-01-2024

00:00 00:29:56