Aflevering S5e51: Joseph, Laat Feyenoord Toch Lekker Zitten En Ga Met Fc Twente Europa In

S5E51: Joseph, laat Feyenoord toch lekker zitten en ga met FC Twente Europa in
· Aflevering van de podcast: Ballen verstand

FC Twente gaat Europa in, maar wie gaan er met de club mee volgend seizoen? En dan kijkt iedereen opeens naar de trainer, die er lekker in zit in Enschede, maar nu opeens wordt genoemd als de opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. Fardau zag het interview van Joseph Oosting na de 3-1 zege op Almere City op tv en kreeg daar niet bepaald een goed gevoel bij.

„Joseph, laat Feyenoord toch lekker zitten en ga met FC Twente Europa in”, zo is haar oproep aan de trainer van FC Twente. Lee Towers in plaats van Jannes? Leon wel een duidelijke voorkeur. In De Ballen Verstand verder uiteraard alle lof voor de Europese kwalificatie van FC Twente, die tot stand kwam na een moeizame wedstrijd tegen Almere City. Hoe kwam dat en waarom verlopen de laatste thuisduels sowieso wat stroever? Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Ballen verstand

Ballen verstand

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 13/11/2019

De podcast Ballen verstand heeft in totaal 249 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S5E51: Joseph, laat Feyenoord toch lekker zitten en ga met FC Twente Europa in

Ballen verstand · 25-04-2024

00:00 00:28:44