Brouwers maken steeds gebruik van dezelfde basisingrediënten om hun bier te produceren: water, granen (mout), gist en hop. Hop is de laatste jaren het ingrediënt waar het meest mee geëxperimenteerd werd. Amerikaanse hoppen zijn zeer gewild ...
2 vrienden, gediplomeerde zythologen????? zot van bier, brouwerijen en festivals?? delen hun ervaringen via een podcast??
Brouwers maken steeds gebruik van dezelfde basisingrediënten om hun bier te produceren: water, granen (mout), gist en hop. Hop is de laatste jaren het ingrediënt waar het meest mee geëxperimenteerd werd. Amerikaanse hoppen zijn zeer gewild ...
In deze aflevering trokken we eindelijk naar Limburg voor een gesprek met Joris Mentens van Brauw en met Steven Broekx en Geert Vandormael van De Hophemel. In dit tripel-interview bespreken we hun respectievelijke projecten en hoe/waar d ...
Dry January, Tournée Minérale of zelfs Sober october, keuze genoeg om eens een maandje zonder alcohol te leven. Wij proefden enkele niet-alcoholische bieren. Hoe wordt alcoholvrij bier gebrouwen en is alcoholvrij echt zonder alcohol? ...
We toasten op 2022! Dit jaar gaan we nieuwe avonturen tegemoet en we kijken er naar uit. We geloven dat het wel eens een extreem goed jaar kan worden en drinken daarom enkele speciale biertjes. We hebben enkele bieren van de meest noord ...
Studio Bière est la platforme francophone du podcast Belachelijk Lekker ou vous pouvez écouter intégralement et en français nos interviews avec les brasseurs francophones. Dans ce premier épisode vous entendez Remy Perée et Samia Patsali ...
In de eerste aflevering van ons 3e seizoen hebben we het over ons gesprek met Misery Beer Company. Deze brouwerij uit Harzé is de nieuwe ster aan het firmament van het Craft Beer in Wallonië en voor ons de revelatie van het voorbije jaar ...
In de Kerstperiode kijken we terug op het voorbije bierjaar en geven pakjes met bier aan elkaar. In deze aflevering proeven we enkele pareltjes en geven een culinaire tip. Beluister deze aflevering en kom te weten welke bieren we hebben ...
Belachelijk Lekker gaat internationaal. We gingen naar Nederland. In Nijmegen hadden we een gesprek met Mattias Terpstra van brouwerij Nevel. Wilde en zure bieren is hun specialiteit. Ook bij de liefhebbers in België zijn de bieren gekend ...
Scary artwork, meer dan deze 2 woorden hadden we niet nodig om op zoek te gaan naar bieren met een griezelige ondertoon. We vonden enkele pareltjes en ze smaakten bovendien ook heerlijk. Beluister deze aflevering en kom te weten welke bi ...
Nadat het bier gebrouwen is moet het ook nog tot bij de consument geraken. Zowat de aangenaamste manier is via een café. Belachelijk Lekker ging in gesprek met Lizzie van het Antwerpse café Tram 3. Kom alles te weten over dit prachtige ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.