Aflevering Rentebesluiten, Grootste Fouten, Bepalen Koopmoment, En Fiverr & Digital Payment Etf (De Lange Termijn Prequel)

Rentebesluiten, grootste fouten, bepalen koopmoment, en Fiverr & Digital Payment ETF (De Lange Termijn prequel)
· Aflevering van de podcast: Beleggen in innovatie, met Mister Don

Jasper (@misterdonnl) en Twan (@gewoonbelegger) hebben de laatste aflevering als duo in de Mister Don Podcast. Per 2 januari is het duo te horen in de nieuwe show "De Lange Termijn", en gaat deze podcast weer als solo show verder. Maar er weer voldoende te bespreken. Onder meer was er de Fed en ECB die hun agressieve rentebeleid duidelijk maakte. Daarnaast weer een hoop diverse vragen van luisteraars, en wordt een blik geworpen op Fiverr (FVRR) en de Digital Economy Payment ETF (PMNT). In deze aflevering: - Hoe ziet de markt eruit na de Fed en ECB rentebesluiten? - Wat is de grootste fout die Jasper en Twan hebben gemaakt? - Op basis van welke data bepalen wij het koopmoment? - Welke drie aandelen zouden wij voor meerdere jaren vasthouden? - Analyse van Fiverr en het Digital Economy Payment ETF ////////////// » Steun mij als Vriend van de Show en krijg toegang tot exclusieve afleveringen » Bekijk hier alle inzichten, posities en trades in Mister Don's portfolio » Via Twitter geef ik mijn dagelijkse updates » Via Instagram plaats ik snelle analyses en updates Vragen of opmerkingen? Neem contact op met Jasper via don@misterdon.nl. Deze podcast is puur entertainment en geen financieel advies. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Beleggen in innovatie, met Mister Don

Beleggen in innovatie, met Mister Don

Gemaakt door: Mister Don Eerste aflevering: 25/12/2022

De podcast Beleggen in innovatie, met Mister Don heeft in totaal 113 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Rentebesluiten, grootste fouten, bepalen koopmoment, en Fiverr & Digital Payment ETF (De Lange Termijn prequel)

Beleggen in innovatie, met Mister Don · 19-12-2022

00:00 01:03:33