Aflevering Beller Onbekend

Beller Onbekend
· Aflevering van de podcast: Beller Onbekend

Joris van Hage heeft alles: een succesvolle carrière als officier van justitie, een mooi huis, een dure auto, een leuke vrouw en een geweldige tienerdochter. Maar dat komt allemaal in gevaar als dochter Bo hem op een avond belt. Ze is met de fiets onderweg naar huis, maar terwijl Joris haar spreekt wordt ze belaagd door een man in een wit busje. Bo kan nog net haar locatie delen, voordat de verbinding wordt verbroken. Joris’ vrouw Pauline krijgt daarna langzaam maar zeker door dat Joris meer weet dan hij haar vertelt.

Beller Onbekend

Beller Onbekend

Gemaakt door: T-Mobile Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Beller Onbekend heeft in totaal 1 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Beller Onbekend

Beller Onbekend · 20-09-2021

00:00 00:22:01