Bestellen Kan Altijd Nog podcast

Bestellen Kan Altijd Nog

Bestellen Kan Altijd Nog

Wil jij elke dag lekker koken, maar weet je vaak niet wat te maken? Wij helpen je op weg. Elke maandag geven we je een weekmenu dat past bij het seizoen, één gerecht en een keukenweetje. In minder dan een kwartier genoeg inspiratie voor een hele week. Met de recepten in de shownotes kan je meteen je aan de slag. Want eten bestellen kan altijd nog. De eerste aflevering is te beluisteren op maandag 3 oktober 2022.

  • Podcast gepubliceerd op: 9/28/2022 3:05:29 AM
  • Maker: Wat Schaft de Podcast
  • Taal: nl
  • Laatste RSS update: 2/3/2023 11:40:00 AM
  • Datum eerste aflevering: 9/22/2022 4:36:22 PM
  • Datum laatste aflevering: 1/30/2023 2:00:00 AM

19 Afleveringen

  • 00:11:23

    Woensdag is het 1 februari en gaat de vlag uit bij iedereen die Dry January en Veganuary heeft volgehouden. Wist je trouwens dat ruim 70% van onze gerechten vegetarisch is? Want een cordon blue met gebakken aardappels kan je zelf wel verzi ...

  • 00:14:58

    We gaan weer op de Aziatische tour deze week, met rijst en groentegerechten uit Japan, Indonesië en Amsterdam Noord. Niet te zwaar maar barstensvol smaak. En tussendoor pittige kip met maïs, bonen en kaas. Het menu van deze week Oyakodo ...

  • 00:11:39

    Deze dagen vragen het maximale van onze creativiteit, om gezond, in het seizoen en lekker te eten. Maar het is heel goed gelukt. We hebben weer 5 heerlijke gerechten voor je, die je snel op tafel zit en waar de zon in je pannetje zit. He ...

  • 00:12:14

    We hebben nog een week geprobeerd om de januari realiteit te negeren. Maar er is geen ontkennen aan. De maand van blue monday, dry january en goede voornemens is hier. Wij slepen je er met frisse moed doorheen, met gezond comfort food en o ...

  • 00:10:35

    We beginnen 2023 niet al te ingewikkeld. We hebben immers met zijn allen weer volop genoten van kerst en oud en nieuw nu alle corona maatregelen achter ons liggen. Om de week rustig te beginnen hebben we een simpel, maar een smaakvol menu ...

  • 00:13:02

    Wat zetten we in deze vierdaagse week op tafel? Lichte gerechten, soepjes, salades. Want met het kerstmenu achter de kiezen en de oliebollen aan de horizon doen we het even rustig aan. En toch hebben we er weer wat leuks van weten te maken ...

  • 00:10:04

    We hebben weer drie vegetarische gerechten uit de hoge hoed getoverd, die alle drie zelf vegan te maken zijn. Zo maken we mentaal vast ruimte voor het vlees van de kerst. En daar hebben we het natuurlijk ook over. Want we hebben een master ...

  • 00:10:32

    Deze week moet je je kerstmenu gaan maken. Als je tenminste kerst viert. En als je gaat koken. Daarom gerichte tips hoe je dat zo chill mogelijk kan doen. Culinair gaan we dus even left field en eten we comfort food als Bruine Bonen met Ri ...

  • 00:09:16

    Wij zetten mentaal de landing vast in richting de kerst. De agenda loopt vol met borrel, feestje en dingen die dit jaar nog afmoeten. Simpele gerechten dus, met veel smaak en een gezond graag. Een beetje anticiperen op het naderende vreetf ...

  • 00:13:01

    De kalender zegt december, maar het weerbericht zegt oktober. We kiezen dus gerechten die passen bij het Nederlandse weer en seizoen. Knolselderij, pompoen en snijbiet. Variatie komt uit Japan - met een pannenkoek deze keer - en uit het Mi ...

Volgende

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

00:00