Aflevering #9 - Tuomi Kariniemi - Finse Leadership & Talentcoach, Over Sisu En Kracht Putten Uit Moeilijkheden… Ja Net Nu!

#9 - Tuomi Kariniemi - Finse leadership & talentcoach, over SISU en kracht putten uit moeilijkheden… ja net NU!
· Aflevering van de podcast: Bevlogen Ambtenaar

Deze keer geen ambtenaar maar wel een inspirerend gesprek met mijn Finse collega die leadership & talent programma's over de hele wereld ontwerpt en implementeert. Finland, in de 90ies nog in zware crisis en vandaa al voor het 4de jaar op rij de nr 1 in de World Happiness Index. Over de kracht van moeilijkheden. Beperkingen ombuigen tot mogelijkheden. Vertrouwen. Verantwoordelijkheid geven. Fouten maken. Omgaan met onzekerheden.  Deze Finse moeder van 3, met drukke internationale job, neemt ons mee door haar loopbaan en eigen ervaring. Ze geeft ons vanuit haar verhaal inkijk vanop de eerste rij wat SISU is en hoe ze het (vaak onbewust) toepast. Op de hoogte blijven over onze activiteiten voor jou en je team rond SISU en kracht putten uit beperkingen? Blijf op de hoogte en abonneer je op onze nieuwsbrief https://kanssa.be/kanssanieuwsbrief/ Vragen? geertrui@kanssa.be of 0474 506 901

Bevlogen Ambtenaar

Bevlogen Ambtenaar

Gemaakt door: Geertrui De Cock Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast Bevlogen Ambtenaar heeft in totaal 25 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

#10 - Special - Wandelmeditatie

#10 - Special - Wandelmeditatie

Maker: Geertrui De Cock Datum: 27-04-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#9 - Tuomi Kariniemi - Finse leadership & talentcoach, over SISU en kracht putten uit moeilijkheden… ja net NU!

Bevlogen Ambtenaar · 19-04-2021

00:00 0:38:24