Aflevering Title: #3 Ashley Timmermans Over Unschooling, Miljonair Worden, Investeren In Recreatiewoningen En Rondreizen In De Camper.

Title: #3 Ashley Timmermans over unschooling, miljonair worden, investeren in recreatiewoningen en rondreizen in de camper.
· Aflevering van de podcast: Beyond Mom

In deze aflevering ga ik in gesprek met Ashley Timmermans over ondernemerschap, unschooling, miljonair worden en investeren in recreatiewoningen.  Als moeder van 2 kleine jongens, waarvan de oudste bijna 5 jaar, heeft ze samen met haar partner besloten om de kinderen niet het schoolsysteem in te laten gaan. Voor nu hebben ze gekozen voor unschooling, maar denkt ze wel na over het opzetten van een eigen schoolcommunity in het buitenland zodra ze een mooi stuk grond hebben gevonden in Zuid-Europa.  Ashley leidt inmiddels haar droomleven en wil ook andere vrouwen inspireren door met elkaar, in een community van ondernemende vrouwen (of ondernemers to be), stappen te zetten en doelen naar een vrijer leven te bereiken.  Ze geeft 2 luisteraars de mogelijkheid om 3 maanden mee te liften op de vibe van de Freedom Business Club! Stuur een dm via janneke.liev  en de gelukkigen worden daarover bericht.  Meer weten over Ashley?  Website: https://ashleytimmermans.nl Instagram: ashleytimmermans.nl   

Beyond Mom

Beyond Mom

Gemaakt door: Janneke Lievaart Eerste aflevering: 31/01/2024

De podcast Beyond Mom heeft in totaal 8 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Title: #3 Ashley Timmermans over unschooling, miljonair worden, investeren in recreatiewoningen en rondreizen in de camper.

Beyond Mom · 19-02-2024

00:00 01:12:04