Aflevering #6 Jolien Van Den Elsakker Over Haar Wake-Up Call, De Ratrace In Een Vinex-Wijk, Beperkende Overtuigingen En Haar Baan Opzeggen.

#6 Jolien van den Elsakker over haar wake-up call, de ratrace in een Vinex-wijk, beperkende overtuigingen en haar baan opzeggen.
· Aflevering van de podcast: Beyond Mom

Mijn gast van deze aflevering is Jolien van den Elsakker, een alleskunner pur sang. Model, hulpverlener, journalist & breathcoach. Geweldig gelukkig toen ze een half jaar op Bali woonde en alle dagen buiten kon doorbrengen. Toch kwam de grote beslissing om het roer om te gooien na een allesomvattend ongeluk, op Bali. Een wake up call die alles deed verbleken en haar en haar gezin terugbracht naar de essentie van het leven. En dat bleek niet in haar Vinex-huis met stalen deuren en nepgras te zijn. Laat je inspireren door haar verhaal, inzichten en ervaringen. <GRATIS> Jolien geeft 3 luisteraars een half uur (adem-) coaching cadeau om de echte kracht hiervan te ervaren. Welke belemmerende overtuigingen houden jou tegen? Wat mag er meer gezien worden? Samen met Jolien ga je jezelf - door middel van adem - letterlijk meer ruimte geven. Stuur een DM naar mij via Instagram om hiervoor in aanmerking te komen. https://www.jolienvandenelsakker.com/ Vond je dit een inspirerende aflevering? Ik waardeer jouw sterren, review en comment enorm!

Beyond Mom

Beyond Mom

Gemaakt door: Janneke Lievaart Eerste aflevering: 31/01/2024

De podcast Beyond Mom heeft in totaal 8 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#6 Jolien van den Elsakker over haar wake-up call, de ratrace in een Vinex-wijk, beperkende overtuigingen en haar baan opzeggen.

Beyond Mom · 01-04-2024

00:00 01:10:11