Aflevering #8 Florentine Zuure Over 'Go With The Flow', Een Jarenlange Burn-Out, Conditionering, Huis Verhuren En 6 Maanden In Zuid-Afrika Wonen.

#8 Florentine Zuure over 'go with the flow', een jarenlange burn-out, conditionering, huis verhuren en 6 maanden in Zuid-Afrika wonen.
· Aflevering van de podcast: Beyond Mom

Met Florentine praat ik in deze podcast over het schoolsysteem ("kinderen zijn al af"), haar online gecreëerde groepstrainingen, online vs offline meeten, leven met de seizoenen en de periode dat ze 6 maanden in Zuid-Afrika heeft gewoond (2023/2024). Na Zuid-Afrika besloten Florentine en haar man dat ze nog niet klaar waren met het avontuur. Ze zitten nu met kinderen Toon en Belle in Spanje, maar voor hoelang? Uiteraard komt ook de scholing van haar kinderen, waarvan de oudste bijna leerplichtig is, aan bod. Hoe ziet ze dat voor zich? Wil jij er ook achterkomen wat jouw potentie is? Plan dan eens, geheel gratis, een Beyond Call in met Florentine. Vond je dit een inspirerende aflevering? Ik waardeer jouw sterren, review en comment enorm! 'You can always go mainstream'.

Beyond Mom

Beyond Mom

Gemaakt door: Janneke Lievaart Eerste aflevering: 31/01/2024

De podcast Beyond Mom heeft in totaal 9 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#8 Florentine Zuure over 'go with the flow', een jarenlange burn-out, conditionering, huis verhuren en 6 maanden in Zuid-Afrika wonen.

Beyond Mom · 29-04-2024

00:00 01:14:34