Aflevering Over Praten, Voelen En Het Onderbewuste

Over praten, voelen en het onderbewuste
· Aflevering van de podcast: Bij Bettie - De Podcast Voor Verbindend Ouderschap En Zelfinzicht, Want.. We Doen Allemaal Maar Wat!

Hoi! Leuk dat je er weer bent! In deze aflevering wil ik je graag wat meer vertellen over je onderbewuste, over waarom praten niet altijd genoeg is om iets op te lossen en over het nut van voelen. Ik vertel je ook meer over EFT (emotional freedom technique) en over waarom je soms vanuit oude pijn reageert zonder dat je dat door hebt. Dus ja, een lekker volle aflevering waarin ik van alles met je deel! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt en of het je inzichten of iets anders heeft opgeleverd. Veel luisterplezier in elk geval! Wil je meer weten of me volgen? www.bijbettie.nl www.instagram.com/kindercoach.bijbettie bettie@bijbettie.nl Liefs!

De podcast Bij Bettie - De Podcast Voor Verbindend Ouderschap En Zelfinzicht, Want.. We Doen Allemaal Maar Wat! heeft in totaal 55 afleveringen

Vorige aflevering

'Jij bent zeker een perfecte moeder, als kindercoach en juf!'

'Jij bent zeker een perfecte moeder, als kindercoach en juf!'

Maker: Bettie Lubbers Datum: 21/03/2023

Volgende aflevering

Meditatie om je eigen kracht te voelen

Meditatie om je eigen kracht te voelen

Maker: Bettie Lubbers Datum: 04-04-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Over praten, voelen en het onderbewuste

Bij Bettie - De Podcast Voor Verbindend Ouderschap En Zelfinzicht, Want.. We Doen Allemaal Maar Wat! · 28-03-2023

00:00 00:21:54