Aflevering Mijn Visie Op Opvoeden, Opvoeden Is Niet Makkelijk, Maar Ik Heb Toch Een Paar Mooie Basics Voor Je Op Een Rijtje Gezet!

Mijn visie op opvoeden, opvoeden is niet makkelijk, maar ik heb toch een paar mooie basics voor je op een rijtje gezet!
· Aflevering van de podcast: Bij Bettie - De Podcast Voor Verbindend Ouderschap En Zelfinzicht, Want.. We Doen Allemaal Maar Wat!

Ik krijg wel eens vragen over onze opvoeding. Wij hebben 2 kinderen, Nina van 8 en Tijn van 7. Met onze kinderen gaat het over het algemeen goed, ze zijn vrolijk, spelen veel en graag en er is weinig met ze aan de hand. Mensen vragen wel eens aan mij hoe wij dat dan doen, opvoeden. Als kinder- en oudercoach en leerkracht heb ik hier over nagedacht en wilde ik mijn visie hierover met je delen. Terwijl ik aan het praten was, rolde er eigenlijk een heel mooi stappenplan uit dat ik van te voren niet had bedacht haha! Het is een lange podcast geworden (mijn langste ooit denk ik!), maar ik wil je echt aanraden om hem helemaal te luisteren! Ik noem ook veel voorbeelden, zodat je echt een beeld hebt van hoe wij dingen aanpakken en hoe je iets zou kunnen doen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt! Veel luisterplezier en tot snel! Liefs Bettie www.bijbettie.nl www.instagram.com/coaching.bijbettie

De podcast Bij Bettie - De Podcast Voor Verbindend Ouderschap En Zelfinzicht, Want.. We Doen Allemaal Maar Wat! heeft in totaal 55 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Een emotionele crisis bij ons thuis...

Een emotionele crisis bij ons thuis...

Maker: Bettie Lubbers Datum: 07-11-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Mijn visie op opvoeden, opvoeden is niet makkelijk, maar ik heb toch een paar mooie basics voor je op een rijtje gezet!

Bij Bettie - De Podcast Voor Verbindend Ouderschap En Zelfinzicht, Want.. We Doen Allemaal Maar Wat! · 31-10-2023

00:00 00:55:10