Aflevering In Gesprek Met De Gekleurde Vlinder Over Creativiteit Bij Kinderen - Mét Praktische Tip! Luister Mee Als Je Op Zoek Bent Naar Leuke Tips Om Schermtijd Te Vervangen!

In gesprek met De Gekleurde Vlinder over creativiteit bij kinderen - mét praktische tip! Luister mee als je op zoek bent naar leuke tips om schermtijd te vervangen!
· Aflevering van de podcast: Bij Bettie - De Podcast Voor Verbindend Ouderschap En Zelfinzicht, Want.. We Doen Allemaal Maar Wat!

Vandaag heb ik toch een leuke podcast voor je! Ik ga in gesprek met Leonie van De Gekleurde Vlinder. Leonie verhuurt met haar bedrijf supertoffe kisten voor kinderfeestjes. Daarnaast werkt ze op een BSO met een hele mooie werkwijze en visie waarin creativiteit écht centraal staat. Op haar Instagram deelt ze ook vaak leuke dingen en ik dacht, hoe leuk is het om eens met haar in gesprek te gaan om wat tips te vragen over hoe je als ouder je kind kunt stimuleren in creativiteit. Kinderen zitten tegenwoordig toch best veel achter (of voor) een scherm. Logisch en ook niet altijd erg. Maar het is wel erg belangrijk om deze schermtijd af te wisselen met andere dingen. En hoe zorg je er nou voor dat kinderen iets anders gaan doen? En wat is dan leuk om te doen? Hoe pak je dat aan als ouder zónder dat je zelf de hele middag met ze moet knutselen..? Leonie heeft leuke én praktische tips voor ons! We hebben ze ook ingedeeld per categorie, tips voor kinderen tot 5 jaar, voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar en tips voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Luister mee naar ons gezellige gesprek en laat ons vooral weten wat je ervan vond en welke tips je meeneemt! Ons volgen? Bettie: www.bijbettie.nl - www.instagram.com/coaching.bijbettie Leonie: www.instagram.com/degekleurdevlinder

De podcast Bij Bettie - De Podcast Voor Verbindend Ouderschap En Zelfinzicht, Want.. We Doen Allemaal Maar Wat! heeft in totaal 55 afleveringen

Vorige aflevering

Is je gevoel of intuïtie volgen altijd een goed idee?

Is je gevoel of intuïtie volgen altijd een goed idee?

Maker: Bettie Lubbers Datum: 06/03/2024

Volgende aflevering

'Ik heb een prima jeugd gehad!'

'Ik heb een prima jeugd gehad!'

Maker: Bettie Lubbers Datum: 23-04-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

In gesprek met De Gekleurde Vlinder over creativiteit bij kinderen - mét praktische tip! Luister mee als je op zoek bent naar leuke tips om schermtijd te vervangen!

Bij Bettie - De Podcast Voor Verbindend Ouderschap En Zelfinzicht, Want.. We Doen Allemaal Maar Wat! · 10-04-2024

00:00 00:34:34