Aflevering Boardroompanel Over De Mogelijke Sluiting Van De Vaccinafdeling Van Farmaceut Janssen

Boardroompanel over de mogelijke sluiting van de vaccinafdeling van farmaceut Janssen
· Aflevering van de podcast: BNR Boardroompanel | BNR

Farmaceut Janssen sluit waarschijnlijk een groot deel van zijn vaccinafdeling. Is dankzij of ondanks corona? En: Een dubbelinterview van de Indiase én Nederlandse Tata Steel-topmannen in het NRC. Slimme marketing of oprecht bezorgd over de Nederlandse klachtenregen?  Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het boardroompanel, dat deze keer bestaat uit:  - Marilieke Engbers (Assistent professor aan de VU, associate partner van adviesbureau ReConsulting en schrijver van het boek ‘Onder commissarissen’.)  - Rob Oudman (Hoofd Benelux bij de Amerikaanse zakenbank Houlihan Lokey) 

Contact & Abonneren  BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en X.  Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.    See omnystudio.com/listener for privacy information.

BNR Boardroompanel | BNR

BNR Boardroompanel | BNR

Gemaakt door: BNR Nieuwsradio Eerste aflevering: 06/11/2022

De podcast BNR Boardroompanel | BNR heeft in totaal 245 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Boardroompanel over de mogelijke sluiting van de vaccinafdeling van farmaceut Janssen

BNR Boardroompanel | BNR · 24-08-2023

00:00 00:23:27