Aflevering Oud-Minister Uri Rosenthal: 'Iran Heeft Geen Behoefte Aan Stabilisering, Maar Destabilisering Van Het Midden-Oosten'

Oud-minister Uri Rosenthal: 'Iran heeft geen behoefte aan stabilisering, maar destabilisering van het Midden-Oosten'
· Aflevering van de podcast: BNR's Big Five | BNR

Uri Rosenthal was Minister van Buitenlandse Zaken. Twee zussen van Rosenthal wonen in Israël. Hoe bekijkt hij de crisis in het Midden-Oosten, de regering Netanyahu en het handelen van Iran? Te gast is Uri Rosenthal, minister van Buitenlandse Zaken van 2010 tot 2012, kroonlid van de SER en adviseur of gezant voor diverse Nederlandse en internationale organisaties, in BNR's Big Five van het Midden-Oosten. Gasten in BNR's Big Five van het Midden-Oosten - Koos van Dam, oud-ambassadeur in Irak, Egypte, Turkije, Duitsland, Indonesië en Azerbeidzjan, en speciaal Syrië-gezant namens Nederland. - Maaike Warnaar, Irandeskundige en universitair docent Midden-Oosten studies en internationale betrekkingen aan de Leiden Universiteit. - Peter Malcontent, universitair docent Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht - Uri Rosenthal, minister van Buitenlandse Zaken van 2010 tot 2012, kroonlid van de SER en adviseur of gezant voor diverse Nederlandse en internationale organisaties. - Olaf Koens, Midden-Oostencorrespondent van RTL See omnystudio.com/listener for privacy information.

BNR's Big Five | BNR

BNR's Big Five | BNR

Gemaakt door: BNR's Big Five Eerste aflevering: 24/03/2022

De podcast BNR's Big Five | BNR heeft in totaal 877 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Oud-minister Uri Rosenthal: 'Iran heeft geen behoefte aan stabilisering, maar destabilisering van het Midden-Oosten'

BNR's Big Five | BNR · 14-03-2024

00:00 00:45:02