Aflevering #22 Wat Doet Een Sterke Online Reputatie Voor Leiderschapscoach (En Long-Term Klant!) Charlotte Van Asseldonk?

#22 Wat doet een sterke online reputatie voor leiderschapscoach (en long-term klant!) Charlotte van Asseldonk?
· Aflevering van de podcast: Boegbeeld Online Podcast - Marieke Jansz

In september 2019 klopte Charlotte van Asseldonk, (met haar bedrijf De TalentenLeider) bij mij aan. Ze wilde zichtbaarder zijn online, beter laten zien wie ze was, wat ze te bieden had, en meer van haar expertise en inzichten delen. Twee-en-een-half jaar later is ze nog steeds mijn cliënt! In deze podcast vertelt ze waarom ze nog steeds de keuze maakt voor mijn begeleiding, waar we aan werken en wat een sterke reputatie voor haar betekent. De podcast is interessant om te beluisteren wanneer je een krachtige online reputatie wilt opbouwen, ook als leiderschap en invloed herkenbare thema's voor je zijn en natuurlijk wanneer je benieuwd bent hoe het is om met mij samen te werken. Voor Charlotte betekent een sterke online reputatie onder meer dat ze op een vanzelfsprekende manier de juiste cliënten aantrekt (leiders, directeuren, dga's) die met voor haar relevante vraagstukken bij haar komen. Maar ook op andere vlakken zorgen de verhalen en video's die we de afgelopen jaren maakten voor stevigheid. Haar reputatie-domein is 'invloed', oftewel: hoe kun je als leider leiden vanuit je eigen natuurlijke invloed? Wil je naar aanleiding van deze podcast met me in gesprek komen over jouw reputatie? Stuur me een dm via Linkedin, Instagram of mail naar team@mariekejansz.com

Boegbeeld Online Podcast - Marieke Jansz

Boegbeeld Online Podcast - Marieke Jansz

Gemaakt door: Marieke Eerste aflevering: 17/04/2022

De podcast Boegbeeld Online Podcast - Marieke Jansz heeft in totaal 31 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#22 Wat doet een sterke online reputatie voor leiderschapscoach (en long-term klant!) Charlotte van Asseldonk?

Boegbeeld Online Podcast - Marieke Jansz · 13-04-2022

00:00 00:30:11