Aflevering Wat Doet Een Sterke Online Reputatie Voor Leiderschapscoach (En Long-Term Klant!) Charlotte Van Asseldonk? - #22

Wat doet een sterke online reputatie voor leiderschapscoach (en long-term klant!) Charlotte van Asseldonk? - #22
· Aflevering van de podcast: Boegbeeld Online Podcast

In september 2019 klopte Charlotte van Asseldonk, met haar bedrijf De TalentenLeider, bij mij aan. Ze wilde zichtbaarder zijn online, beter laten zien wie ze was, wat ze te bieden had, en meer van haar expertise en inzichten delen. Twee en een half jaar later is ze nog steeds mijn cliënt! In deze podcast vertelt ze waarom ze nog steeds de keuze maakt voor mijn begeleiding, waar we aan werken en wat een sterke reputatie voor haar betekent. De podcast is interessant om te beluisteren wanneer je een krachtige online reputatie wilt opbouwen, ook als leiderschap en invloed herkenbare thema's voor je zijn en natuurlijk wanneer je benieuwd bent hoe het is om met mij samen te werken. Voor Charlotte betekent een sterke online reputatie onder meer dat ze op een vanzelfsprekende manier de juiste cliënten aantrekt (leiders, directeuren, dga's) die met, voor haar relevante, vraagstukken bij haar komen. Maar ook op andere vlakken zorgen de verhalen en video's die we de afgelopen jaren maakten voor stevigheid. Haar reputatie-domein is 'invloed', oftewel: hoe kun je als leider leiden vanuit je eigen natuurlijke invloed? Wil je reageren op deze aflevering of in gesprek komen over (jaja) persoonlijke begeleiding in het Boegbeeld Online traject? Dat kan door me op te zoeken op LinkedIn, Instagram, mariekejansz.com of via team@mariekejansz.com.

Boegbeeld Online Podcast

Boegbeeld Online Podcast

Gemaakt door: Marieke Jansz Eerste aflevering: 11/09/2022

De podcast Boegbeeld Online Podcast heeft in totaal 36 afleveringen

Vorige aflevering

Mijn visie op video - #20

Mijn visie op video - #20

Maker: Marieke Jansz Datum: 05/05/2022

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Wat doet een sterke online reputatie voor leiderschapscoach (en long-term klant!) Charlotte van Asseldonk? - #22

Boegbeeld Online Podcast · 02-06-2022

00:00 0:30:11