Aflevering #33 Super Waardevolle Gratis Tools Die Mega Goed Zijn Voor Je Brein En Voor Iedereen Beschikbaar Zou Moeten Zijn!

#33 Super waardevolle GRATIS tools die mega goed zijn voor je brein en voor IEDEREEN beschikbaar zou moeten zijn!
· Aflevering van de podcast: Boost Your Brain Podcast

???????? ?????????? ?? ???? ?????? ???????????? ???????????????? ??????????????????. Echter, de dingen die je brein fijn en prettig vindt, zijn niet altijd het beste voor jouw hart en ziel: Je groeit niet door altijd voor zekerheid te kiezen??. Een ander pleasen gaat vaak ten koste van jezelf ?. Ook word je ook niet gelukkiger van een saai bestaan??. Leg dat maar eens uit aan je brein wanneer je op het punt staat om..:  ??een keuze te maken die spannend is;  ??NEE te zeggen tegen een ander; ??totaal iets anders te doen dan je gewend bent. ???? ?????????? ?????????? ????-???????? ???? ?????? ??????????, ???????????????????????? ???????????? ???? ???? ??????. Voordat je het weet vertel jij jezelf dat het niet verstandig is om X, Y, Z te doen. Tenzij jij een echte dare-devil bent, heb je hier vaker wél dan geen last van.   ??? Om jou hierbij te helpen deel ik in deze aflevering krachtige tools met je deel, zodat je: ? een goed gevoel krijgt en daardoor je brein dimt; ?andere keuzes maakt vanuit een kalme ‘state of mind’;  ? groeit en gelukkiger wordt. Enjoy! ?? P.S.: Deze informatie (allemaal vanuit de neurowetenschappen/psychologie onderbouwd) zou voor IEDEREEN beschikbaar moeten zijn en het liefste al op de basisschool! Omdat we gedurende 0-7 jaar de belangrijkste neurale paden creëren, die bepalen hoe we ons brein inzetten. Dit bepaalt ons resultaat. We moeten goed voor ons brein/onszelf én de volgende generaties zorgen, zodat we/zij een betere aansluiting krijgen op de technologische veranderingen van onze maatschappij, waarin we maximaal AAN staan. De percentage van uitvallende mensen met burn-outs en mentale klachten moeten we verlagen. Daar speelt o.a. deze kennis over het brein een enorm grote rol bij.  _______________________________________________________ Super tof dat je naar deze aflevering hebt geluisterd! ????Was deze aflevering waardevol? - Vergeet niet om abonnee te worden! - Zou je dan een 5-star review achter willen laten op ???Spotify??? en/of op ???Apple Podcast???? - Deel deze aflevering dan ook met anderen. ????Wil jij de ademhalingsoefening ontvangen, heb je nog andere vragen of wil je samenwerken? Neem dan???? HIER???? contact met me op. ????Volg je me al op de socials? Zo niet, dan kan dat via de volgende kanalen: - ???LinkedIn??? - ???Instagram??? ????Wil je ook van jouw verlangens eindelijk jouw realiteit wilt maken? ????Klik hier???? voor de live Boost Your Brain Training , want waarom zou je met minder dan je waard bent genoegen nemen? ??Onwijs bedankt en tot de volgende aflevering!

Boost Your Brain Podcast

Boost Your Brain Podcast

Gemaakt door: Ilke Oner Eerste aflevering: 23/10/2022

De podcast Boost Your Brain Podcast heeft in totaal 40 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#33 Super waardevolle GRATIS tools die mega goed zijn voor je brein en voor IEDEREEN beschikbaar zou moeten zijn!

Boost Your Brain Podcast · 19-04-2023

00:00 00:29:18