Aflevering Bvi #87 Raak Geïnspireerd Door Alles Wat Je Doet, In Gesprek Met Lidewij De Bonth Student Restauratie & Decoratie

BVI #87 Raak geïnspireerd door alles wat je doet, in gesprek met Lidewij de Bonth student restauratie & decoratie
· Aflevering van de podcast: Bouw Vakidioten Podcast

In deze aflevering... Met haar aanstekelijke en onbevangen enthousiaste  neemt de 22 jaar jonge vakidioot Lidewij de Bonth jou mee in haar persoonlijke verhaal tijdens een inspirerende wandeling door de historische en mooie stad Leiden. Onze allereerste Bouw Vakidioten Walking Podcast is dus een feit! We staan stil bij een aantal prachtige historische bezienswaardigheden zoals de Rembrandtplaats, het instituut voor de Nederlandse taal en het academiegebouw van de Universiteit vlakbij de Hortus botanicus.  ?? Meer weten over Lidewij de Bonth of over haar opleiding bij Nimeto Utrecht LinkedIn https://www.linkedin.com/in/lidewij-de-bonth-225501229/ Website Nimeto https://www.nimeto.nl/opleiding/specialist-restauratie-en-decoratie Kijk of luister andere afleveringen ook via de link https://lnkd.in/dyC4j7M Meer weten of als gast in onze Podcast? Check dan onze website www.bouwvakidioten.nl en volg onze podcast op LinkedIn, YouTube, Apple Podcast en Spotify. Super tof als je een review plaatst. Om onze Podcast te ondersteunen is jouw persoonlijke bijdrage welkom op www.petjeaf.com/bouwvakidioten, alvast bedankt!

Bouw Vakidioten Podcast

Bouw Vakidioten Podcast

Gemaakt door: Rudi Bartels Vakidioot Eerste aflevering: 01/05/2022

De podcast Bouw Vakidioten Podcast heeft in totaal 97 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

BVI #87 Raak geïnspireerd door alles wat je doet, in gesprek met Lidewij de Bonth student restauratie & decoratie

Bouw Vakidioten Podcast · 07-06-2023

00:00 00:23:35