Aflevering Talent 02 – ‘Het Andere Talent’; Over Zij-Instromers En Mensen Met Een Afstand Tot De Arbeidsmarkt In Dienst Nemen.

Talent 02 – ‘Het andere talent’; over zij-instromers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst nemen.
· Aflevering van de podcast: Brainport Eindhoven

Toine van der Sanden, Managing Director bij Bufab Flos, en Onno Hofstee, Corporate Recruitment bij Kuijpers gaan in gesprek met Tom Jessen over het in dienst nemen en hebben van ‘het andere talent’. Beide organisaties kiezen er bewust voor om naast het reguliere profiel ook zij-instromers, ook wel omscholers, en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Hiermee boren ze een extra bron van talent aan op de krappe arbeidsmarkt. Zo is repeterend werk kunnen doen ook een talent bij Bufab Flos. En zijn talenten uit de financiële dienstverlening ook zeer goed inzetbaar in een technische omgeving zoals bij Kuijpers. Toine en Onno delen in deze podcast de voordelen, kansen en uitdagingen om andere organisaties te inspireren buiten het reguliere profiel te kijken. Lees, luister en kijk mee bij Brainport op de website over het anders omgaan met krapte op de arbeidsmarkt.

Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven

Gemaakt door: Brainport Development Eerste aflevering: 19/06/2022

De podcast Brainport Eindhoven heeft in totaal 12 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

A bumpy road - hoe innoveer je op de MedTech markt?

A bumpy road - hoe innoveer je op de MedTech markt?

Maker: Brainport Development Datum: 15-04-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Talent 02 – ‘Het andere talent’; over zij-instromers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst nemen.

Brainport Eindhoven · 21-12-2021

00:00 00:23:24