Aflevering #38 - Over De Nervus Vagus En Tik Tok

Podcast #38 - Over de Nervus Vagus en Tik Tok
· Aflevering van de podcast: Breinpiraten

In deze podcast hebben de Breinpiraten het over de Nervus Vagus en hoe we deze juist kunnen activeren met behulp van NLP technieken. En we lanceren ook ons TikTok kanaal met 0 subscribers! Ahoy! Wil méér weten over de Nervus Vagus en NLP, schrijf je dan in voor de NLP Blended flex training op: https://www.breinpiraten.be Beluister de Breinpiraten podcast: https://www.breinpiraten.be/podcast Abonneer je op het Breinpiraten kanaal op YouTube: https://www.youtube.com/breinpiraten?sub_confirmation=1 Volg onze livestreams en conversaties op Facebook: https://www.facebook.com/breinpiraten https://www.facebook.com/groups/breinpiraten Gebruik deze link om de YouTube video te delen: https://youtu.be/nKE5oHMk_ds #breinpiraten #podcast #nlp

Breinpiraten

Breinpiraten

Gemaakt door: Breinpiraten Eerste aflevering: OnlineRadio.WebApp.Models.PodcastEx.?podDatePublished.ToString("dd-MM-yyyy")

De podcast Breinpiraten heeft in totaal 48 afleveringen

Vorige aflevering

Podcast #37 - De Ruimte In Je Hoofd

Podcast #37 - De Ruimte In Je Hoofd

Maker: Breinpiraten Datum: 08-06-2021

Volgende aflevering

Podcast #39  - Tips En Handvaten Om Gelukkig Te Zijn

Podcast #39 - Tips En Handvaten Om Gelukkig Te Zijn

Maker: Breinpiraten Datum: 15-10-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Podcast #38 - Over de Nervus Vagus en Tik Tok

Breinpiraten · 25-09-2021

00:00 00:39:23