Aflevering S03e06 | Diego Biseswar Over Amsterdammer In Rotterdam, Zijn Periode In Griekenland En Nu Zijn Rol Als Voetbalvader

S03E06 | Diego Biseswar over Amsterdammer in Rotterdam, zijn periode in Griekenland en nu zijn rol als voetbalvader
· Aflevering van de podcast: Building Bridges

Diego Biseswar is de volgende gast in de aflevering van Building Bridges. Hij woonde jarenlang in Nederland maar is nu weer terug, Diego vertelt aan Gianni en Edson over zijn jeugd waarin hij in zowel in de jeugdopleiding van Ajax als Feyenoord speelde. De Amsterdammer Diego is langzamerhand steeds meer van Rotterdam gaan houden. Feyenoord is nu zijn club. Diego’s vader speelde een grote rol in zijn voetbalopvoeding. Nu is hij zelf zo’n voetbalvader. In Griekenland beleefde Diego hachelijke situaties waarover Diego smakelijk kan vertellen. www.houseofacceleration.com Geuren & Kleuren Media House of Acceleration Media Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Building Bridges

Building Bridges

Gemaakt door: FC Afkicken & Going Places Producties Eerste aflevering: 08/01/2023

De podcast Building Bridges heeft in totaal 22 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S03E06 | Diego Biseswar over Amsterdammer in Rotterdam, zijn periode in Griekenland en nu zijn rol als voetbalvader

Building Bridges · 25-04-2024

00:00 01:47:46