Aflevering S2e17: Tiktok Strategie: Short Form Video Strategieën En Voorspellingen Met Maarten Van Pellicom Van Fullsend Agency.

S2E17: TikTok strategie: Short form video strategieën en voorspellingen met Maarten Van pellicom van Fullsend Agency.
· Aflevering van de podcast: Business Bestie Podcast

Maarten is mede-oprichter van Fullsend agency, een short form agency in België dat brands helpt bij het maken van short form content. Hij experimenteerde tijdens zijn studies al met het maken van korte, funny video’s en met de komst van Tik Tok werd al snel duidelijk dat hij op die trein moest springen. Zijn Tik Tok account @ Maarten waar hij content maakte met zijn kat, zag hij eerder als speeltijd, maar stond opeens op nummer 1 in de top 10 influencers van BE. Hij maakte zijn studies af, ging aan de slag als freelance marketeer en bouwde verder tot Fullsend ontstond. Met welke soort klanten werkt Fullsend?  Wat is Maarten zijn visie op Tik Tok voor ondernemers?  Waar moet je als ondernemer zeker op letten bij het maken van content? Deze vragen en nog veel meer beantwoordde Maarten Van pellicom van Fullsend in deze aflevering van de BrandBabes podcast. Maarten volgen? Dat kan via https://www.instagram.com/maartenvanpellicom/ en https://www.tiktok.com/@maarten Vind Business Bestie op @businessbestie.be & @jessicadeblock Wil je graag de content kalender downloaden? Die vind je hier: https://businessbestie.ck.page/contentkalender Liever een product van Antwerp Avenue aanschaffen? Ga dan naar www.antwerpavenue.com

Business Bestie Podcast

Business Bestie Podcast

Gemaakt door: Jessica De Block Eerste aflevering: 05/03/2023

De podcast Business Bestie Podcast heeft in totaal 80 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S2E17: TikTok strategie: Short form video strategieën en voorspellingen met Maarten Van pellicom van Fullsend Agency.

Business Bestie Podcast · 27-02-2024

00:00 01:07:41