Aflevering 2 - Kelly Van Der Minne Over Ondernemen Op Ibiza, Gevolgen Van Love Island Deelname En Haar Nieuwste Boek + Serie

2 - Kelly van der Minne over ondernemen op Ibiza, gevolgen van Love Island deelname en haar nieuwste boek + serie
· Aflevering van de podcast: Busy Babe Podcast

In deze aflevering vertelt Kelly van der Minne over haar business Mindset Retreat, ondernemen vanaf Ibiza, de gevolgen van haar Love Island deelname en over haar nieuwste boek en serie.  Meer over Kelly: Kelly deed in 2019 mee aan het eerste seizoen van Love Island, dat elke dag op tv werd uitgezonden. Inmiddels woont ze op Ibiza, heeft ze haar business Mindset Retreat, reist ze de wereld over en is ze druk bezig met het schrijven van een boek en het maken van een serie.  Meer over deze podcast: Busy Babe is een platform en online community voor vrouwen die graag hun eigen online business willen opzetten en groeien. In deze podcast bespreekt Julia hoe het is om je 9-5 op te zeggen en fulltime te gaan ondernemen en hoe jij dit ook kan doen. Daarnaast zijn er verschillende succesvolle ondernemers te gast in de show om hun ervaringen en tips met jullie te delen.

Busy Babe Podcast

Busy Babe Podcast

Gemaakt door: Julia Verbij Eerste aflevering: 23/10/2022

De podcast Busy Babe Podcast heeft in totaal 8 afleveringen

Vorige aflevering

25 belangrijke lessen in 25 jaar

25 belangrijke lessen in 25 jaar

Maker: Julia Verbij Datum: 25/10/2022

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

2 - Kelly van der Minne over ondernemen op Ibiza, gevolgen van Love Island deelname en haar nieuwste boek + serie

Busy Babe Podcast · 04-11-2022

00:00 00:33:00